Digital markedsføring

Sansynligvis den viktigste investeringen du kan gjøre for bedriften din i dag

Presisjon

Digital markedsføring betyr å markedsføre seg presist mot dem som har en spesiell interesse for ditt produkt.

Datadrevet markedsføring

Når du lar tallene tale, blir det enkelt å ta lønnsomme beslutninger i markedsføringsarbeidet.

Søketrafikk

Vi identifiserer hvem som leter etter dine varer og tjenester og sender dem til deg.

Ta en prat med en av våre rådgivere

La oss ta en prat og se hva slags potensiale som finnes for deg.

Spørsmål?

terje-closeup2-1000x1000-1 (1)
Terje Sannarnes
Rank nr.1

Våre spesialområder

Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper søkemotorene å velge din nettside som landingsplass for den organiske søketrafikken.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Google Ads

Vårt Google Ads team lager kampanjer og regner på lønnsomheten i annonsene, slik at innsatsen optimaliseres fortløpende.

Les mer om Google Adwords

Nettsider som konverterer

Vårt team er eksperter i å redesigne og utvikle nettsider som ivaretar din Google rangering.

Les mer om responsive web design

Publisering på nett

digital-markedsføring

Digital markedsføring

Digital markedsføring er kanskje den viktigste investeringen du kan gjøre for bedriften din i dag. I en hverdag hvor vi er omgitt med informasjon og reklame fra alle hold, gjelder det å holde tungen rett i munnen, når du skal velge retning på markedsføringen.

Det finnes et hav av muligheter, metoder og tips, og det kan være vanskelig å finne hva som er den beste markedsføringen for deg og din bedrift.

Først, hvorfor skal du markedsføre på nett?

I dag benytter de aller fleste av oss internett til det aller meste. Vi søker etter informasjon, kommuniserer med venner og, handler klærne våre på nett.

Vi leser til og med denne artikkelen om digital markedsføring på nett, her på nettet. Det er så enkelt som at alle er her, og derfor er dette en bra plass for å markedsføre seg. Men hvilken metode skal du bruke?

Det finnes veldig mange metoder og innfallsvinkler til digital markedsføring. Vi loser deg gjennom de viktigste.

Søkemotoroptimalisering

Når du ønsker å bli synlig på nett, må du treffe dem som søker etter noe din virksomhet kan hjelpe dem med.

Løsningen er å gjøre nettsiden tydelig fokusert rundt det du driver med, både i struktur, innhold og utenforliggende faktorer. På den måten kan Google velge å vise din nettside, til dem som søker etter det du leverer. De finner uansett enten deg eller en av konkurrentene dine, så kunden får hjelp fra Google uansett.

Det er mulig å komme opp på søkeresultatene, og det gjøres gjennom søkemotoroptimalisering (SEO).

Vår spesialitet er søkemotoroptimalisering og vi har mange kunder som har sett betraktelig økning av trafikk og salg på sin nettside etter å ha brukt oss. Vi har trolig landets eldste kompetanse innenfor søkemotoroptimalisering (SEO), siden 1996.

Ads og Remarketing

Dette er googles egne betalte produkter for markedsføring i søkemotorer. Ads og remarketing fungerer nesten som SEO, fordi du treffer de som søker etter varene og tjenestene dine. forskjellen er at du med disse betaler pr annonseklikk. Dette gir som oftest mindre trafikk enn SEO, men en relativt høy konverteringsrate.

Ved bruk av Ads og Remarketing vil du treffe nøyaktig på potensielle kjøpere, men det krever også kunnskap og erfaring å bruke disse verktøyene riktig. Du kan lære mer om det ved å lese mer om Google Ads og Remarketing her

Blogg

En aktiv blogg med godt, relevant innhold hjelper deg å bli synligere på nett. Du kan dele artiklene på sosiale medier, og tekstene fanges også opp i Google, slik at det kommer søketrafikk derfra. Dette er en vesentlig del av jobben man gjør med SEO.

Bloggen gir deg en unik mulighet til å være personlig, og skape troverdighet. Her er det bare fantasien din som setter grenser.  Gjennom en blogg kan du gi tips, råd, ha kampanjer og kjøre konkurranser som leder videre inn til nettsiden din. Vi kan hjelpe deg både med oppstart og innhold.

Denne typen Innholdsmarkedsføring er nok den mest effektive formen for  markedsføring i dagens digitale verden.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev kan være en unik måte å skaffe seg oppmerksomhet på. Du får gitt gode nyheter og tilbud til folk som har sagt at de ønsker å motta dette fra deg.

Det er mange som ikke ønsker å motta nyhetsbrev, men dem som gjør det er spesialt interesserte. Derfor har denne typen markedsføring ofte veldig høy konverteringsrate.

Video

Animasjonsfilm og video er veldig nyttig for å formidle et budskap på nettsiden eller i sosiale medier. Korte effektive snutter skaper taler til flere sanser samtidig og gjør derfor innholdet lettere å huske.

I tillegg kan video bidra til å øke trafikk fra Google inn til nettsiden din.

Merkevarebygging

Digital markedsføring kan ta tid, derfor gjelder det å ha tålmodighet. Mye handler om å være synlig slik at kunden tenker på deg og dine tjenester når behovet melder seg.

Internett er en fantastisk kanal for å komme seg inn i underbevisstheten til potensielle kunder, og etablere merkevare hos forbrukerne. Og det beste av alt – Det trenger ikke å være dyrt!

Vi hjelper deg!

Rank nr. 1 har fulgt utviklingen med digital markedsføring på flere plattformer i mange år. Både i Norge og Storbritannia har vi hjulpet mange bedrifter til økt salg og oppmerksomhet, siden 2012.

Gjennom søkemotoroptimalisering, sosiale medier og effektiv digital markedsføring vil vi hjelpe deg å bli lett tilgjengelig for kjøpekraftige kunder.

Vir bedriften din inn i digital markedsføring

Se neste side her: SEO byrå

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

  • Retningslinjer for personvern

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.