Digital markedsføring

Digital markedsføring er kanskje den viktigste investeringen du kan gjøre for bedriften din i dag

Presisjon

Digital markedsføring er å markedsføre seg presist mot dem som har en spesiell interesse for ditt produkt

Datadrevet markedsføring

Når du lar tallene tale blir det enkelt å ta lønnsomme beslutninger i markedsføringsarbeidet

Søketrafikk

Vi identifiserer hvem som leter etter dine varer og tjenester og sender dem til deg

Ta en prat med en av våre rådgivere

La oss ta en prat og se hva slags potensiale som finnes på din nettside

Spørsmål?

Fornøyde kunder

Vi har benyttet tjenestene til Rank nr.1 i ca. ett år. Jeg er veldig fornøyd med resultatene det har gitt bedriften min. Vi får bra med trafikk og leads via hjemmesiden vår og kommer til å fortsette med denne tjenesten videre. Rank nr.1 har hjulpet oss til å optimalisere pengene vi bruker på markedsføring her, slik at vi får mest mulig igjen får investeringen vår. Rank nr.1 har satt opp Google annonser, hjulpet med hjemmesiden vår, og søkemotoroptimalisering.

ROY EGIL MYRE – MYRE OG PARTNERE AS

Dette er vi eksperter på

Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper søkemotorene å velge din nettside som landingsplass for den organiske søketrafikken.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Google Ads

Vårt Google Ads team lager kampanjer og regner på lønnsomheten i annonsene, slik at innsatsen optimaliseres fortløpende.

Les mer om Google Adwords

Nettsider som konverterer

Vårt team er eksperter i å redesigne og utvikle nettsider som ivaretar din Google rangering.

Les mer om responsive web design

Digital markedsføring

digital-markedsføring

Digital markedsføring

Digital markedsføring er kanskje den viktigste investeringen du kan gjøre for bedriften din i dag. I en hverdag hvor vi alle omgir oss mer reklame og informasjon fra alle hold gjelder det å holde tungen rett i munnen når du skal velge hvordan du skal nå ut til nettopp din kundegruppe. Det finnes et hav av muligheter, metoder og tips og det kan være vanskelig å finne hva som er den beste markedsføringen for deg og din bedrift.

Så hvorfor digital markedsføring?

I dag benytter de aller fleste av oss internett, Google, sosiale medier for å finne fram til det som skjer rundt oss. Vi bruker Google og andre søkemotorer for å finne varer og tjenester i vårt nærmiljø. Vi søker oss fram til idrettslag, turarrangører, eventplanleggere, varer, tilbud når vi leter etter noe spesielt. Vi spør gjerne Google når vi lurer på noe og trenger hjelp, råd og veiledning.

Søkemotoroptimalisering

Når du ønsker å bli synlig på nett gjelder det å vite hvordan du skal nå dem som konkret søker etter noe som passer din virksomhet. Løsningen er å gjøre nettsiden tydelig fokusert rundt det du driver med, både i struktur, innhold og utenforliggende faktorer.

Det er mulig å komme opp på søkeresultatene. Det kan du gjøre gjennom søkemotoroptimalisering. Søkemotoroptimalisering er et sterkt verktøy som gjør deg synlig på en naturlig måte. Det handler om å komme høyt i relevante søk på Google slik at dine potensielle kunder finner deg før konkurrentene dine. Det handler om å ha en god nettside, god produktinformasjon og informasjon om hva du kan tilby. Google belønner en god nettside med å rangere den høyere i relevante søk.  Rank nr. 1 sin spesialitet er søkemotoroptimalisering og vi har mange kunder som har sett betraktelig økning av trafikk og salg på sin nettside etter å ha brukt oss. Vi har trolig landets eldste kompetanse innenfor søkemotoroptimalisering (SEO), siden 1996.

Adwords og Google Remarketing
Med Google Adwords får du potensielle kunder inn på nettsiden din og gjennom Google Remarketing kan du firedoble salget i nettbutikken din.

Gjennom Adwords og Google Remarketing vil du treffe mer nøyaktig på potensielle kjøpere, men det krever også kunnskap og erfaring å bruke disse riktig. Hensikten er å nå de som allerede har vist en viss interesse i det du tilbyr og som har vært innom nettsiden din. Dette gjør at du når en konkret kundegruppe. Vi har mange års erfaring med dette og hjelper deg gjerne.

Les mer om Google Adwords og Google Remarketing her

Blogg
Å ha en blogg hjelper deg å skape godt, relevant innhold som hjelper deg å bli synlig på nett og som kan hjelpe deg å skaffe mer trafikk til nettsiden og i sosiale medier. Det gjør det enklere å holde aktiviteten på sosiale medier oginne på nettsiden din. I tillegg gir det deg en unik mulighet til å være personlig og skape troverdighet. Her er det bare fantasien din som setter grenser.  Gjennom en blogg kan du gi tips, råd, ha kampanjer, kjøre konkurranser som leder videre inn til nettsiden din. Vi kan hjelpe deg både med oppstart og innhold. Ta kontakt for mer informasjon.

Blogg er også en fin måte å begynne med innholdsmarkedsføring som også er viktig innenfor digital markedsføring.

Nyhetsbrev
Å sende ut nyhetsbrev er en fantastisk og unik måte å skaffe seg oppmerksomhet på. Du får ut gode nyheter og tilbud til folk som har sagt at de ønsker dette. Du leder folk inn på nettsiden din etter at de daglig sjekker e-posten sin. Men hvordan skal man skille seg ut i mengden og unngå å bli ansett som SPAM? Det er ikke alltid like lett å få gode åpningsstatestikk og klikk videre til nettsiden. Rådfør deg gjerne med oss når du skal starte med å sende ut nyhetsbrev.

Bilder
«Et bilde sier mer enn tusen ord» er et ordtak vi alle har hørt, og det stemmer! Et godt bilde kan gi deg mange klikk og mye oppmerksomhet. Fokus på gode bilder er viktig både når det kommer til nettside, sosiale medier og alt som har med digital markedsføring å gjøre. Derfor bør hvert bilde du bruker være av god kvalitet og ha en gjennomtenkt tanke bak seg. Vi kan gi deg og dine kollegaer foto- og photoshopkurs som gir deg det grunnleggende slik at du kan bruke bilder aktivt i din digitale markedsføring!

Video
Flere og flere bedrifter ser betydningen av å bruke videoer på nettsider og sosiale medier. Lurt! Det er en annerledes måte å nå ut på, i tillegg til at det er lettfordøyelig og kan være svært underholdene for dine potensielle kunder.

Merkevarebygging
Digital markedsføring kan ta tid, derfor gjelder det å ha tålmodighet. Mye handler om å være synlig slik at kunden kommer til å tenke på deg og dine tjenester når behovet melder seg. Internett er en fantastisk måte å komme seg inn i underbevisstheten til potensielle kunder og skape et godt varemerke. Og det beste av alt – Det trenger ikke å være dyrt!

Vi hjelper deg!
Synes du det er vanskelig å bli synlig? Ønsker du mer trafikk på nettsiden og flere kjøp og direkte henvendelser?  Ta kontakt med oss om digital markedsføring i dag. Å kunne kombinere alle de metodene og virkemidlene ovenfor og gjøre det riktig vil garantert gjør noe med trafikken til nettsiden din og synligheten din på nett.

Vi i Rank nr. 1 har fulgt utviklingen med digital markedsføring på flere plattformer i flere år og hjelper deg gjerne med å bli synlig på nett. Ved å starte riktig fra starten slipper du å bruke mye tid, penger og krefter på feilinvesteringer innenfor digital markedsføring.

Gjennom søkemotoroptimalisering, sosiale medier og effektiv digital markedsføring vil vi hjelpe deg å bli lett tilgjengelig for kjøpekraftige kunder. Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med Rank nr. 1 så hjelper vi deg. Kontakt oss på post(at)ranknr1.no så svarer vi deg uansett hva det måtte være!

Se neste side her: SEO byrå

SERTIFISERINGER

Google Partner Er en sertifisering som beviser at vi har bestått sertifiserings eksamener for Google Ads-produkter og har oppdatert produktkunnskap.

CDMP Er en sertifisering som krever utstrakt kursing, prosjektarbeid og beståtte eksamener for å sikre et kompetansenivå som er passende for profesjonell praksis innen digital markedsføring.

CDMP
cdmp
Google Partner

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

  • Retningslinjer for personvern

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.