Om Rank nr.1

Et ledende SEO byrå i Norge og Storbritannia

Om oss

Rank nr.1 AS er et internasjonalt SEO-byrå med hovedkontor i Kristiansand. Vi har et eget team i Dorchester som dekker Storbritannia, i tillegg til små team spredt rundt i Europa. Vi er en autorisert Google partner og har vår spesialkompetanse innen søkemotor-markedsføring.

Søkemotor-markedsføring vil si at vi finner menneskene som søker etter dine varer eller tjenester, og leder dem inn på din nettside. På den måten får du tilgang til potensielle kunder som er i kjøpemodus på den varen eller tjenesten du leverer. Dette skiller seg fra tradisjonell markedsføring ved at du kun markedsfører mot kunder som har interesse for din vare, eller tjeneste. I motsetning til tradisjonell markedsføring hvor man skyter bredt og håper å treffe noen som er interesserte.

Vi har over mange år utviklet vår egen metodikk, som har vist seg svært effektiv. Den skaper i dag målbart høyere konverteringer for våre kunder og flere av dem opplever betraktelig økt omsetning direkte knyttet til denne typen markedsføring.

Vårt mål er at vi skal være det mest kompetente og effektive SEO-byrået i Europa. For å nå dette målet har vi fokus på å skape resultater for kundene våre og på å gi personlig oppfølging. Vi tiltrekker oss stadig ny kompetanse og presser grensene for hva som er mulig å få til. Det er også derfor vi topper søkelistene for ordet «søkemotoroptimalisering», som er vår bransjes eget søkeord.

Gode verdier handler ikke bare om å skape god business for kundene våre. For oss handler det også om å bruke ressursene våre til å skape gode ringvirkninger utover forretningskontorer og salgsapparater. Derfor samarbeider vi med Stiftelsen Progreso for å gi bedre kår for marginaliserte mennesker i Ecuador.

terje-sannarnes-200

Kontakt oss for å kartlegge dine muligheter