Selg mer – bruk mindre

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er høyere enn du tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

Markedsføring på internett

– Er din bedrift der den bør være?

Markedsføring på internett er alfa og omega for enhver bedrift i vår digitaliserte verden. Spørsmålet er: Finner kundene dine deg? Er bedriften din tilgjengelig på nett?

Flere og flere bedrifter jobber aktivt for synlighet på nett, både på egen hånd og ved hjelp av firmaer som er spesialiserte på internettmarkedsføring. Det er avgjørende for nettopp din bedrift å være på topp av dette, slik at din kundegruppe finner akkurat din side og dine produkter først. Rett markedsføring på internett gjør bedriften din synlig, den gir deg mer trafikk og flere kunder. Dette igjen gir økt salg og med alle tilgjengelige verktøy som finnes på nett idag, kan alt dette enkelt dokumenteres med målbare resultater. Det er jo dette som er drømmen til enhver bedriftsleder? Det betyr ikke noe om du har et stort eller lite firma. Målet at dine kunder finner DEG først, og ikke konkurrenten din, og at markedsføring på internett for din bedrift gir resultater. Gode resultater.

Spørsmål?

Søkemotoroptimalisering

ranknr1-kal-visuals-IfWBTkFRmtY-unsplash

Nordmenns bruk av internett øker stadig, derfor er markedsføring på internett viktig.

Medieforbruket til nordmenn øker stadig, og internett er den kanalen som virkelig har hatt vekst de siste årene. Markedsføring på internett en viktig del av dette bildet. I 2000 var ca 27 % mellom 9 og 79 år daglig på internett, mens i 2012 var tallene økt til hele 80 % for den samme aldersgruppen. ( kilde: medienorge og statistisk sentralbyrå ) Eller satt i et annet perspektiv, så er hele 3,3 millioner mennesker i Norge på nett ukentlig og bruker i snitt 14,1 timer per uke på internett. (Kilde: Inmas internettrapport fra 2010 ) Inma rapporterer også om at over 60 % oppgir å ha kjøpt varer på nett den siste måneden, og Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder bruk av sosiale medier. Slik det ser ut idag vil disse tallene bare fortsette å øke. Så med disse tallene ferskt i minne, kan du jo tenke deg hvilke muligheter som finnes for ditt firma der ute. Markedsføring på internett er for de fleste markedsførere den viktigste kanalen de bruker for å gjøre en bedrift synlig idag, og det gjelder å henge med skal du få en bit av kaka.

Effektivt, rimelig og resultatskapende

Er ikke bedriften din på nett og synlig der idag, vil den ha store problemer med å klare seg i den harde konkurransen som bare vil øke i fremtiden. Flere og flere bedrifter etableres på nett, og det gjelder å hevde seg og være synlig. Har du en innbydende nettside med gode produkter, bruker markedsføring på internett riktig og holder deg oppdatert gjennom analyseverktøy har din bedrift gode sjanser til å lykkes. Om du i tillegg utnytter de sosiale mediene riktig, og bruker de til å knytte tettere bånd til dine kunder, ja da er mye gjort. Markedsføring på nett vil, om gjort riktig, være effektivt, rimelig og resultatskapende for ditt firma.

Markedsføring på internett for din bedrift gir resultater!

 

SERTIFISERINGER

Google Partner Er en sertifisering som beviser at vi har bestått sertifiserings eksamener for Google Ads-produkter og har oppdatert produktkunnskap.

CDMP Er en sertifisering som krever utstrakt kursing, prosjektarbeid og beståtte eksamener for å sikre et kompetansenivå som er passende for profesjonell praksis innen digital markedsføring.

CDMP
cdmp
Google Partner

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

  • Retningslinjer for personvern

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.