Selg mer – bruk mindre

Kundene finnes på nettet. Vi kan hjelpe deg med å finne dem.

Markedsføring på internett

– Er din bedrift der den bør være?

Markedsføring på internett er alfa og omega for enhver bedrift i vår digitaliserte verden. Spørsmålet er: Finner kundene dine deg? Er bedriften din tilgjengelig på nett?

Flere og flere bedrifter jobber aktivt for synlighet på nett, både på egenhånd og ved hjelp av firmaer som er spesialiserte på internettmarkedsføring. Det er avgjørende å være på topp av dette, slik at din kundegruppe finner din side og dine produkter først. Google finner alltid en nettside å sende kundene til, så de får hjelp uansett. spørsmålet er om det er deg eller en av konkurrentene dine som får kundebesøket.

Riktig markedsføring på internett gjør bedriften din synlig, den gir deg mer trafikk og flere kunder. Dette igjen gir økt salg. Med alle tilgjengelige verktøy som finnes på nett i dag, kan alt dette enkelt dokumenteres med målbare resultater. Er ikke dette drømmen til enhver bedriftsleder?

Du vet hva du får igjen for hver eneste markedsføringskrone du bruker.

Spørsmål?

terje-closeup2-1000x1000-1 (1)
Terje Sannarnes
Rank nr.1

digital informasjon

ranknr1-kal-visuals-IfWBTkFRmtY-unsplash

Nordmenns bruk av internett øker stadig, derfor er markedsføring på internett viktig.

Litt historie:

Medieforbruket til nordmenn øker stadig, og internett er den kanalen som mer eller mindre har tatt over det meste. I år 2000 var ca. 27 % mellom 9 og 79 år daglig på internett, mens i 2012 var tallene økt til 80 % for den samme aldersgruppen. ( kilde: MedieNorge og statistisk sentralbyrå )

I dag bruker tilnærmet 100% av alle mellom 9 og 79 år internett hver eneste dag, i følge SSB. Det vil si at på litt over 20 år har internett gått fra å treffe 27% til 100% av Norges befolkning, daglig. Det finnes ingenting i historien som kan sammenlignes med dette.

Inma rapporterer også at over 70 % oppgir å ha kjøpt varer på nett den siste måneden, og Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder bruk av sosiale medier.

Slik det ser ut i dag, vil disse tallene bare fortsette å øke. Så med tallene ferskt i minne, kan du bare tenke deg hvilke muligheter som finnes for ditt firma der ute. Markedsføring på internett er for de fleste markedsførere den viktigste kanalen de bruker for å gjøre en bedrift synlig, og det gjelder å henge med skal du få en bit av kaka.

Effektivt, rimelig og resultatskapende

Er ikke bedriften din på nett og synlig der, vil den ha store problemer med å klare seg i den harde konkurransen som bare vil øke i fremtiden. Flere og flere bedrifter etableres på nett, og det gjelder å hevde seg og være synlig.

Har du en innbydende nettside med gode produkter, markedsfører riktig og holder deg oppdatert gjennom analyseverktøy, har du gode sjanser til å lykkes.

Vi hjelper deg i gang.

Markedsføring på internett gir resultater!

 

Les også om: Innholdsmarkedsføring

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

  • Retningslinjer for personvern

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.