Blogg

nokkelord

Nøkkelord

Nøkkelord er de viktigste søkefrasene vi ønsker å rangere for i Google. Vi tar deg gjennom hvorfor, -og hvordan du finner riktig ord.

Les mer
page-speed

Laster nettsiden kjapt nok?

Her kommer et kjapt SEO tips som kan hjelpe synligheten til nettsiden din betraktelig:

Google ønsker å sende brukerne sine til nettsider som er relevante og brukervennlige. Derfor har lastetiden til en nettside blitt veldig viktig for vurderingen av hvor høyt en nettside skal rangere, -og hvor mye trafikk den skal få.

Les mer
SEO pakka

Har du husket å bestille SEO pakka ?

Den årlige SEO pakka er nå klar til bestilling. For “nærmest ingen kostnad” (pluss gebyr), kan nesten alle hjelpe deg med…

nærmest ingenting.

Les mer
trafikk

Hva betyr egentlig økt trafikk?

Alle som stikker innom nettsiden din, er en bidragsyter til din trafikk. Allerede her kan vi definere et tydelig skille mellom god og dårlig trafikk. Veldig mye av trafikken på siden kommer fra roboter som pinger siden….

Les mer
søkemotoroptimalisering-drammen

Kontroll på markedsføringsbudsjettet

De aller fleste bedrifter har et markedsføringsbudsjett. Man pleier å si at omtrent halvparten av markedsføringen virker, men det er umulig å si hvilken halvpart.

Les mer
Får du mye henvendelser via nettsiden din?

Får du mye henvendelser via nettsiden din?

De aller fleste bedrifter får veldig lite henvendelser via nettstedet sitt. Det skyldes at nettstedet ikke klarer å ta vare på kunden, eller at kunden aldri finner nettstedet.

Les mer