Webdesign som konverterer

Hvorfor velge oss?

Optimalisert for å få trafikk

Nettsiden din er et verktøy for å få flere kunder. Vi hjelper deg med å øke henvendelser og salg via nettsiden din.

Responsive webdesign

Når noen besøker nettsiden din, er det viktig at de blir værende. Innholdet må tilpasse seg skjermstørrelsen. Derfor leverer webdesign etter dagens krav og standarder.

Estetiske og funksjonelle nettside

Konkurransen for å få kunder er i dag veldig hard. Et vakkert og funksjonelt webdesign kan være avgjørende for at noen velger deg fremfor konkurrenten.

Lønnsom webdesign som gjør at du blir sett

Vi utvikler vakre nettsider som blir prioritert av Google. La oss ta en prat og se hvordan vi kan hjelpe deg med ditt webdesign.

Spørsmål?

Terje Sannarnes - Rank nr. 1
Terje Sannarnes
Rank nr.1

Dette er vi eksperter på

Nettsider som konverterer

Vårt team er eksperter i å redesigne og utvikle nettsider som ivaretar din Google rangering. Kontakt oss i dag!

Les mer om responsive web design

Google Adwords

Oppnå en kostnadseffektiv annonsering med månedsrapport og optimaliseringstiltak.

Les mer om Google Adwords

Søkemotoroptimalisering

Vi arbeider daglig med å forbedre rangering i Google søkeresultat for å gi deg flest mulig kunder.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Design av nettsider

webdesign

Webdesign kan bli din største inntektsklide

Webdesign blir gjerne sett på som et nødvendig onde for å kunne drive en bedrift. Alle bedrifter «må jo ha» en nettside. Vår erfaring er at nettsiden fort kan bli virksomhetens største inntektskilde.

Dersom du allerede har eller driver en bedrift er sannsynligheten stor for at du har vært innom webdesign. Nettsiden din er sikkert pen, og kanskje til og med responsive, men allikevel tjener du ikke spesielt mye penger på at den ligger der.

Høres det kjent ut?

Det er helt naturlig å tenke at en nettside skal ha lekkert design og enkel manøvrering. Veldig mange nettsteder er designet med akkurat dette i tankene. For øvrig smart, men det er et viktig element som uteblir. Dersom nettsiden ikke er søkemotorvennlig, vil den ikke dukke opp i Google søk, og den mister trafikk. De fleste som driver med webdesign vet fint lite om hvordan søkealgoritmer fungerer, og hvorfor man i det hele tatt skal bry seg med det.

Derfor vil jeg ta et eksempel fra en av våre kunder for å vise hvordan dette slår ut:

Fra webdesign til omsetning

Kunden driver med salg på nett. Hovedsøkeordet for kundens nisje blir søkt i Google1900 ganger hver måned, i gjennomsnitt. Hvor mange av disse menneskene som kommer inn på nettsiden er avhengig av hvor i søket nettsiden dukker opp. For denne kunden var det forsvinnende få, fordi nettsiden ikke ble prioritert av Google. Vi begynte med å påvirke kundens webdesign slik at nettsiden skulle få prioritet i Google.

Nå er kundens nettside pen, den er responsiv og ikke minst – den er optimalisert. Hvordan slår det så ut? Kunden har fått nettsiden sin fra å ligge bak i Google søket, til å nå opp helt i toppen sammen med de andre som er best i nisjen. I skrivende stund har dette gitt en økning i omsetning på 1070 % sammenliknet med samme periode i fjor.

Søkemotorene har mange parametere for å vurdere hvordan nettsider skal rangere. Den første og viktigste er riktig webdesign. Våre designere har lang erfaring i å lage nettsider som er både pene og effektive.

Kontakt oss i Rank nr.1 for et uforpliktende tilbud på din nye webdesign.

Les også om webdesign Oslo

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

  • Retningslinjer for personvern

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.