SEO Byrå med lang erfaring

Rank nr.1 drives av folk med lidenskap for søkemotormarkedsføring.

Teknisk analyse og tiltaksrapport

Vi avdekker feil og mangler som holder nettsiden din tilbake i Googles søkeresultater og utformer er tiltaksrapport.

Søketrafikk

Vi identifiserer hvem som leter etter dine varer og tjenester.

Øke online salg

Vi styrer søketrafikken inn til din nettside.

Ta en prat med en av våre rådgivere

La oss ta en prat og se hva slags potensiale som finnes på din nettside

Spørsmål?

terje-closeup2-1000x1000-1 (1)
Terje Sannarnes
Rank nr.1

Dette er vi eksperter på

Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper søkemotorene å velge din nettside som landingsplass for den organiske søketrafikken.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Google Ads

Vårt Google Ads team lager kampanjer og regner på lønnsomheten i annonsene, slik at innsatsen optimaliseres fortløpende.

Les mer om Google Adwords

Nettsider som konverterer

Vårt team er eksperter i å redesigne og utvikle nettsider som ivaretar din Google rangering.

Les mer om responsive web design

Her har vi vårt arbeidssted
seo byrå

SEO byrå -mer enn bare trafikk

Rank nr.1 er et SEO byrå som drives av personer med lidenskap for digital markedsføring. Når alt koker ned til kjernen, handler jo søkemotoroptimalisering om markedsføring på internett. Det å være synlig for dem som ønsker å handle med deg.

Men dette er mer enn bare synlighet. Det handler om å være det prioriterte valget for dem som allerede leter etter det du kan tilby. De varme kundene.

Vi er ydmyke sørlendinger, men man kommer allikevel ikke unna at det som skiller vårt SEO byrå fra mange andre, er at vi faktisk leverer sterke resultater på søkeord som mange konkurrenter kun drømmer om.

Vi har trolig landets eldste kompetanse innenfor SEO, helt tilbake til 1996.
Det er få som har lengre erfaring og den posisjonen har gitt oss noen fortrinn. Vi har blant annet rangert foran 4000 byråer i England, på våre prioriterte søkefraser. Dette har gitt oss mange gode og lange kundeforhold i Storbritannia.

Det er allikevel i Norge vi jobber mest og har flest kunder. Når du har Googlet i vei, har du sannsynligvis vært borti flere av kundene våre høyt i søkemotorene, uten at du vet det selv.

Vi har gang på gang bevist at SEO gir god ROI (return of investment), dersom prisen er riktig og du bruker riktig digital strategi.

Trafikk som skapes via SEO er ofte mer verdifull enn eksempelvis klikk via display annonser. Årsaken er rett og slett fordi SEO gir trafikk fra et marked som søker / leter etter det du selger.

Det betyr ikke at såkalt betalt annonsering (PPC) ikke er viktig, tvert imot – disse markedskanalene utfyller hverandre og utfyller ulike roller på kjøpstrappen.

Et eksempel på hvordan disse markedskanalene utfyller hverandre, kan være at en display annonse skaper bevissthet om en tjeneste du ikke viste om fra tidligere.

Eller, du gjør et søk i Google for å undersøke et teama, og via remarketing annonser kommer du tilbake til nettsiden du besøkte første gangen. Denne gangen kjenner du allerede siden og er kommet over i et sterkere kjøpemodus.

 

SEO trafikk

SEO trafikk kan deles opp i 2 ulike kategorier.

1. Brand søk
2. Ikke-brand søk

Brand søk er ofte søk på firmanavn eller produktnavn, hvor man vet på hvilket brand man leter etter. Eksempelvis: Nike joggesko , Elkjøp nettbutikk og Samsung TV.

Ikke-brand søk er når man vet hvilket problem man må løse, men ikke helt hva man skal søke etter.

Eksempel: Beste joggesko, elektrisk nettbutikk , flatskjerm TV.

Disse uttrykkene kalles for søkeord eller nøkkelord. Når du er i dialog med ditt SEO byrå bør du alltid be om en søkeordsanalyse først. På en måten kan du jobbe mot synlighet på ord og uttrykk som både har  godt månedlig volum, og samtidig er nøkkelord som leder til salg.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Når du vil bli synlig i søkemotorer er det en enorm mengde parametere som kan påvirkes. Ved å påvirke ett, klatrer du litt. Det gjelds egentlig bare å påvirke mange nok til at du rangerer foran konkurrentene dine.

Vi har erfart at det beste ofte er å gjøre tingene helt enkelt. Vi rydder opp i de viktigste SEO-tekniske tingene på nettsiden, produserer optimalisert innhold, og lenkebygger. Dette er som oftest nok til å få søketrafikk. I enkelte tilfeller er konkurransen så høy at vi må finjustere flere parametere. Dette gjør vi først når vi har sjekket om de vanlige tingene fungerer godt nok. På den måten slipper du å kaste bort resurser på arbeid som ofte ikke er nødvendig.

For å oppsummere litt kan vi si at vi tilbyr disse tjenestene:

 • Innholdsanalyse
 • Teknisk SEO-rapport
 • Søkeordsanalyse
 • Optimalisering av innhold
 • Produsere nytt innhold
 • Lenkebygging for økt autoritet
 • Analyse av konkurrenter
 • Innholdsmarkedsføring
 • Kontinuerlig rapportering og analyse

Rendyrket SEO Byrå

Det er mange byråer som lager nettsider, gjør sosiale medier, folierer biler, lager flyers og, -tilbyr SEO.

Det er faktisk sånn at nesten alle byråer har lagt til "SEO" i sine tjenester, bare fordi de føler de ha det med. Men dersom du skal velge, vil du ha SEO utført av dem som folierer bilen din, eller av et dedikert SEO Byrå som ikke driver med noe annet?

Bransjen vår er i ekstrem utvikling hele tiden og kun de som er på ballen hver eneste dag, klarer å henge med. Bruker du oss, får du et SEO byrå som er på ballen.

 

Grafen du ser til høyre her (eller under, avhengig av skjerm) viser nettopp det vi snakket over.

3 Enkle grep.

1. Teknisk opprydding

2. innhold

3. Lenker

Pilen peker på det tidsrommet hvor vi ble tatt inn og begynte å jobbe med denne kunden. Dette var en kunde innen salg av fysiske varer i en nettbutikk. Du kan selv tenke hva som skjer med omsetningen, når søketrafikken vokser som dette. Vi regnet ut at den månedlige omsetningen økte med ca. 5-gangen.

Nå er det en stund siden bildet av grafen ble lagt inn, men den går fremdeles rett opp. Kort sagt går butikken så det griner.

seo-byrå-rank-nr-1

Det er ikke sikkert du vil oppleve det samme. kanskje driver du i nisje med færre salg generelt, eller kanskje treffer du store deler av markedet ditt allerede. På den andre siden kan det jo tenkes at i stedet for 5-gangen, blir det 10, 15, eller 20-gangen?

Vi har sett såpass mye at vi ikke lar oss overraske lenger, men mulighetene er der ute. Så mye er vi sikre på.

Garanterte resultater?

Når det kommer til resultater får vi ofte spørsmål fra nysgjerrige bedrifter om hva vi kan garantere dem, dersom de jobber med oss.

Sannheten er at det er vanskelig å garantere noe om helst. Det er fryktelig mange ting som spiller inn og algoritmene oppdateres minimum 2 ganger i året. Ved hver oppdatering endres spilleregelen litt. Vi legger stort sett merker til endringene, men det er fordi vi jobber med det hele tiden.

Så det vi faktisk kan garantere, er at vi bruker metoder som har gitt resultater i veldig mange år. Vi har oppdaget ting som fungerer veldig bra og vi har gjort feil som vi har lært mye av. Vi garanterer at vi har erfaring og resurser som kan vise seg veldig nyttig for deg, når du skal ha mer trafikk.

SEO Byrå: En Omfattende Guide til Søkemotoroptimalisering

Introduksjon til SEO Byråer

I dagens digitale tidsalder er det avgjørende for bedrifter å ha en sterk online tilstedeværelse for å nå ut til potensielle kunder. En av de mest effektive metodene for å øke synligheten og rangere høyt på søkemotorresultatsidene er søkemotoroptimalisering (SEO). I denne omfattende guiden vil vi utforske konseptet SEO Byrå, og hvordan det kan hjelpe bedrifter med å oppnå suksess online.

Del 1: Hva er SEO Byrå?

1.1 Definisjon av SEO Byrå
Et SEO byrå er en spesialisert tjenesteleverandør som jobber med bedrifter for å forbedre deres organiske synlighet på søkemotorer. De tilbyr en rekke tjenester som er rettet mot å optimalisere nettsider for å oppnå bedre rangering på søkemotorresultatsidene.

1.2 Hvorfor trenger bedrifter et SEO Byrå?
Bedrifter trenger et SEO byrå av flere grunner. For det første kan SEO være en kompleks og tidkrevende oppgave som krever ekspertise og spesialisert kunnskap. Et SEO byrå har team av fagfolk som har erfaring med å håndtere ulike aspekter av SEO, inkludert søkeordsoptimalisering, teknisk SEO, innholdsutvikling og lenkebygging.

Del 2: Tjenester som tilbys av et SEO Byrå

2.1 Søkeordsoptimalisering
En viktig tjeneste som et SEO byrå tilbyr, er søkeordsoptimalisering. Dette innebærer å identifisere relevante søkeord og integrere dem på en strategisk måte i nettsidens innhold. Ved å optimalisere nettsiden for de riktige søkeordene, kan bedriften øke sjansene for å rangere høyt på søkemotorresultatsidene og tiltrekke målrettet organisk trafikk.

2.2 Teknisk SEO
Et annet viktig aspekt av SEO er teknisk SEO. Et SEO byrå vil sørge for at nettsiden din er optimalisert for søkemotorer ved å implementere tekniske optimaliseringer. Dette inkluderer å forbedre nettsidens hastighet, optimalisere nettadresser, strukturere nettstedets navigasjon og sikre at nettsiden er mobilvennlig.

2.3 Innholdsutvikling
Innhold er en avgjørende faktor for SEO. Et SEO byrå vil hjelpe deg med å utvikle kvalitetsinnhold som er relevant og engasjerende for dine målgrupper. De vil gjennomføre søkeordforskning og hjelpe deg med å produsere innhold som svarer på brukernes spørsmål og behov. Dette vil bidra til å øke synligheten og autoriteten til nettsiden din.

2.4 Lenkebygging
Lenkebygging er en viktig del av SEO-strategien. Et SEO byrå vil hjelpe deg med å bygge kvalitetslenker fra pålitelige nettsteder som peker tilbake til din nettside. Dette bidrar til å øke nettsidens autoritet og rangering på søkemotorresultatsidene.

Del 3: Fordeler med å bruke et SEO Byrå

3.1 Ekspertise og erfaring
Et SEO byrå har fagfolk med spesialisert kunnskap og erfaring innen SEO-feltet. De har inngående kunnskap om de nyeste trendene og beste praksisene innen søkemotoroptimalisering. Ved å samarbeide med et SEO byrå, får bedriften tilgang til ekspertise som kan bidra til å oppnå bedre resultater og spare tid.

3.2 Fokus på kjernevirksomhet
Ved å outsource SEO-aktiviteter til et byrå, kan bedrifter fokusere mer på sin kjernevirksomhet. SEO er en kontinuerlig prosess som krever tid og ressurser. Ved å la et dedikert SEO byrå håndtere denne oppgaven, kan bedriften bruke mer tid og ressurser på å drive virksomheten og oppnå sine overordnede mål.

3.3 Tilgang til verktøy og ressurser
Et SEO byrå har tilgang til avanserte verktøy og ressurser som kan hjelpe med å optimalisere nettsiden din. Disse verktøyene kan gi innsikt i søkevolum, konkurransenivå og ytelsesrapporter. Ved å bruke disse verktøyene kan et SEO byrå identifisere muligheter og utvikle en strategi som gir best mulig resultat.

Avsluttende tanker

SEO Byråer spiller en avgjørende rolle i dagens digitale landskap. De kan hjelpe bedrifter med å oppnå bedre synlighet, øke organisk trafikk og forbedre rangeringen på søkemotorresultatsidene. Ved å utnytte ekspertisen til et SEO byrå, kan bedrifter oppnå en konkurransefordel og oppnå suksess online. Ta kontakt med et pålitelig SEO byrå i dag og få hjelp til å optimere din nettside for suksess.

Ta en prat med oss, når du skal velge SEO Byrå ❣️

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

 • Retningslinjer for personvern

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Rank nr. 1 AS er ditt SEO Byrå