SEO Byrå – Rank nr.1 AS

Rank nr.1 er et SEO byrå som drives av personer med pasjon og lidenskap for søkemotormarkedsføring.

Teknisk analyse og tiltaksrapport

Vi avdekker feil og mangler som holder nettsiden din tilbake i Googles søkeresultater og utformer er tiltaksrapport

Søketrafikk

Vi identifiserer hvem som leter etter dine varer og tjenester

Øke onlinesalg

Vi styrer søketrafikken inn til din nettside

Ta en prat med en av våre rådgivere

La oss ta en prat og se hva slags potensiale som finnes på din nettside

Spørsmål?

jon-audun-johnsen

Jon Audun Johnsen

Kommunikasjonssjef

Fornøyde kunder

Vi har benyttet tjenestene til Rank nr.1 i ca. ett år. Jeg er veldig fornøyd med resultatene det har gitt bedriften min. Vi får bra med trafikk og leads via hjemmesiden vår og kommer til å fortsette med denne tjenesten videre. Rank nr.1 har hjulpet oss til å optimalisere pengene vi bruker på markedsføring her, slik at vi får mest mulig igjen får investeringen vår. Rank nr.1 har satt opp Google annonser, hjulpet med hjemmesiden vår, og søkemotoroptimalisering.

ROY EGIL MYRE – MYRE OG PARTNERE AS

Dette er vi eksperter på

Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper søkemotorene å velge din nettside som landingsplass for den organiske søketrafikken.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Google Ads

Vårt Google Ads team lager kampanjer og regner på lønnsomheten i annonsene, slik at innsatsen optimaliseres fortløpende.

Les mer om Google Adwords

Nettsider som konverterer

Vårt team er eksperter i å redesigne og utvikle nettsider som ivaretar din Google rangering.

Les mer om responsive web design

Søkemotoroptimalisering

ranknr1-kal-visuals-IfWBTkFRmtY-unsplash

SEO byrå -mer enn bare trafikk

SEO Byrå – Rank nr.1 AS
Rank nr.1 er et SEO byrå som drives av personer med pasjon og lidenskap for internett markedsføring. Når alt koker ned til kjernen, handler jo søkemotoroptimalisering (SEO) nettopp om digital markedsføring og om det å være synlig på internett.

Vi er ydmyke sørlendinger, men man kommer allikevel ikke unna at det som skiller vårt SEO byrå fra mange andre er at vi faktisk leverer sterke resultater på søkeord som mange konkurrenter kun drømmer om.

Vi har trolig landets eldste kompetanse innenfor SEO, helt tilbake siden 1996.
Det er få som har lengre erfaring og det posisjonerer oss som SEO byrå iblant eliten.

Mange har dessverre brent seg og blitt lurt når de har engasjert et SEO byrå. Bransjen har lenge vært en ”cowboy” bransje hvor alle lovet gull og grønne skoger.

Vi har gang på gang bevist at SEO gir god ROI, dersom prisen er riktig og du bruker riktig digital strategi.

Trafikk som skapes via SEO er ofte mer verdifull enn eksempelvis klikk via display annonser. Grunnen er rett og slett fordi SEO gir trafikk fra et marked som søker / leter etter eller ønsker å orientere seg om det du selger.

Det betyr ikke at såkalt betalt annonsering (PPC) ikke er viktig, tvert imot – disse markedskanalene utfyller hverandre og utfyller ulike roller på kjøpstrappen.

Et eksempel på hvordan disse markedskanalene utfyller hverandre , kan være at en display annonse skape bevissthet på et produkt eller en tjeneste du ikke viste om fra tidligere. Du kanskje gjør et søk i Google for å undersøke mer og via remarketing annonsering kommer du tilbake til nettsiden du først besøkte fra ditt første klikk.

SEO trafikk

SEO trafikk kan deles opp i 2 ulike kategorier.

1.    Brand søk
2.    Ikke-brand søk

Brand søk er ofte søk på firmanavn, produktnavn hvor man er bevisst på hvilket brand man leter etter. Eksempelvis: Nike joggesko , Elkjøp nettbutikk, Samsung TV

Ikke brand søk er søk hvor man er bevisst på et problem eller en løsning, men ikke helt hva man skal søke etter.

Eksempel: Beste joggesko, elektrisk nettbutikk , flatskjerm TV, hodepine

Disse uttrykkene kalles for søkeord eller nøkkelord. Når du er i dialog med ditt SEO byrå bør du alltid be om en søkeordsanalyse , slik at du betaler for å bli synlig på ord og uttrykk som både har tilfredsstillende månedlig volum og som samtidig er nøkkelord som ofte fører til salg.

Ta gjerne kontakt med vårt SEO byrå for en prat rundt søkeordanalyse og om hva som skal til for å rangere din nettside høyere for deres utvalgte søkeord i Google Søk.

Se mer her om Innholdsmarkedsføring – Content Marketing

SERTIFISERINGER

Google Partner Er en sertifisering som beviser at vi har bestått sertifiserings eksamener for Google Ads-produkter og har oppdatert produktkunnskap.

CDMP Er en sertifisering som krever utstrakt kursing, prosjektarbeid og beståtte eksamener for å sikre et kompetansenivå som er passende for profesjonell praksis innen digital markedsføring.

CDMP
cdmp
Google Partner

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.