SEO Byrå – Rank nr.1 AS

Rank nr.1 er et SEO byrå som drives av folk med lidenskap for søkemotormarkedsføring.

Teknisk analyse og tiltaksrapport

Vi avdekker feil og mangler som holder nettsiden din tilbake i Googles søkeresultater og utformer er tiltaksrapport

Søketrafikk

Vi identifiserer hvem som leter etter dine varer og tjenester

Øke onlinesalg

Vi styrer søketrafikken inn til din nettside

Ta en prat med en av våre rådgivere

La oss ta en prat og se hva slags potensiale som finnes på din nettside

Spørsmål?

Fornøyde kunder

Vi har benyttet tjenestene til Rank nr.1 i ca. ett år. Jeg er veldig fornøyd med resultatene det har gitt bedriften min. Vi får bra med trafikk og leads via hjemmesiden vår og kommer til å fortsette med denne tjenesten videre. Rank nr.1 har hjulpet oss til å optimalisere pengene vi bruker på markedsføring her, slik at vi får mest mulig igjen får investeringen vår. Rank nr.1 har satt opp Google annonser, hjulpet med hjemmesiden vår, og søkemotoroptimalisering.

ROY EGIL MYRE – MYRE OG PARTNERE AS

Dette er vi eksperter på

Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper søkemotorene å velge din nettside som landingsplass for den organiske søketrafikken.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Google Ads

Vårt Google Ads team lager kampanjer og regner på lønnsomheten i annonsene, slik at innsatsen optimaliseres fortløpende.

Les mer om Google Adwords

Nettsider som konverterer

Vårt team er eksperter i å redesigne og utvikle nettsider som ivaretar din Google rangering.

Les mer om responsive web design

Seo Byrå - Hovedkontor

søkemotoroptimalisering kristiansand

SEO byrå -mer enn bare trafikk

Rank nr.1 er et SEO byrå som drives av personer med lidenskap for digital markedsføring. Når alt koker ned til kjernen, handler jo søkemotoroptimalisering (SEO) nettopp om digital markedsføring, og om det å være synlig på internett.

Men det er mer enn synlighet. Det handler om å være det prioriterte valget for dem som allerede leter etter det du kan tilby. De varme kundene.

Vi er ydmyke sørlendinger, men man kommer allikevel ikke unna at det som skiller vårt SEO byrå fra mange andre er at vi faktisk leverer sterke resultater på søkeord som mange konkurrenter kun drømmer om.

Vi har trolig landets eldste kompetanse innenfor SEO, helt tilbake siden 1996.
Det er få som har lengre erfaring og det posisjonerer oss som SEO byrå iblant eliten.

Mange har dessverre brent seg og blitt lurt når de har engasjert et SEO byrå. Bransjen har lenge vært en ”cowboy” bransje hvor alle lovet gull og grønne skoger.

Vi har gang på gang bevist at SEO gir god ROI, dersom prisen er riktig og du bruker riktig digital strategi.

Trafikk som skapes via SEO er ofte mer verdifull enn eksempelvis klikk via display annonser. Årsaken er rett og slett fordi SEO gir trafikk fra et marked som søker / leter etter eller ønsker å orientere seg om det du selger.

Det betyr ikke at såkalt betalt annonsering (PPC) ikke er viktig, tvert imot – disse markedskanalene utfyller hverandre og utfyller ulike roller på kjøpstrappen.

Et eksempel på hvordan disse markedskanalene utfyller hverandre, kan være at en display annonse skaper bevissthet på et produkt eller en tjeneste du ikke viste om fra tidligere. Du gjør kanskje et søk i Google for å undersøke et teama, og via remarketing annonser kommer du tilbake til nettsiden du besøkte første gangen. Denne gangen kjenner du allerede siden og er kommet over i et sterkere kjøpemodus.

 

SEO trafikk

SEO trafikk kan deles opp i 2 ulike kategorier.

1.    Brand søk
2.    Ikke-brand søk

Brand søk er ofte søk på firmanavn, produktnavn hvor man er bevisst på hvilket brand man leter etter. Eksempelvis: Nike joggesko , Elkjøp nettbutikk, Samsung TV

Ikke brand søk er søk hvor man er bevisst på et problem eller en løsning, men ikke helt hva man skal søke etter.

Eksempel: Beste joggesko, elektrisk nettbutikk , flatskjerm TV, hodepine

Disse uttrykkene kalles for søkeord eller nøkkelord. Når du er i dialog med ditt SEO byrå bør du alltid be om en søkeordsanalyse , slik at du betaler for å bli synlig på ord og uttrykk som både har tilfredsstillende månedlig volum og som samtidig er nøkkelord som ofte fører til salg.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Når du vil bli synlig i søkemotorer er det en enorm mengde parametere som kan påvirkes. Ved å påvirke ett, klatrer du litt. Så gjelds det å påvirke mange nok til at du rangerer helt øverst i Søkemotorene.

Vi har erfart at det beste ofte er å gjøre tingene helt enkelt. Vi rydder opp i de viktigste SEO tekniske tingene på nettsiden, produserer optimalisert innhold,  og lenkebygger. Dette er som oftest nok til å få søketrafikk. I enkelte tilfeller er konkurransen så høy at vi må finjustere flere parametere. Dette gjør vi først når vi har sjekket om de vanlige tingene fungerer godt nok. På den måten slipper du å kaste bort resurser på arbeid som ofte ikke er nødvendig.

For å oppsummere litt kan vi si at vi tilbyr disse tjenestene:

 • Innholdsanalyse
 • Teknisk SEO-rapport
 • Søkeordsanalyse
 • Optimalisering av innhold
 • Produsere nytt innhold
 • Lenkebygging for økt autoritet
 • Analyse av konkurrenter
 • Innholdsmarkedsføring
 • Kontinuerlig rapportering og analyse

Rendyrket SEO Byrå

Det er mange byråer som lager nettsider, gjør sosiale medier, folierer biler, lager flyers og, -tilbyr SEO.

Det er faktisk sånn at nesten alle digitale byråer har lagt til "SEO" i sinne tjenester bare fordi de føler de må ha det med. Men dersom du skal velge, vil du ha SEO utført av dem som folierer bilen din, eller av et dedikert SEO Byrå som ikke driver med noe annet enn nettopp SEO. Bransjen vår er i ekstrem utvikling hele tiden og kun de som er på ballen hver eneste dag, klarer å henge med.

Bruker du oss, får du et byrå som er på ballen.

 

Grafen du ser til høyre her (eller under, avhengig av skjerm) viser nettopp det vi snakket over.

3 Enkle grep.

1. Teknisk opprydding

2. innhold

3. Lenker

Pilen peker på det tidsrommet hvor vi ble tatt inn og begynte å jobbe med denne kunden. Dette var en kunde innen salg av fysiske varer i en nettbutikk. Du kan selv tenke hva som skjer med omsetningen, når søketrafikken vokser som dette. Vi regnet ut at den månedlige omsetningen økte med ca. 5-gangen.

 

seo-byrå-rank-nr-1

Det er ikke sikkert du vil oppleve det samme. kanskje driver du i nisje med færre salg generelt, eller kanskje når du store deler av markedet ditt allerede. På den andre siden kan det jo tenkes at i stedet for 5-gangen, blir det 10, 15, eller 20-gangen?

Vi har sett såpass mye at vi ikke lar oss overraske lenger, men mulighetene er der ute. Så mye er vi sikre på.

Garanterte resultater?

Når det kommer til resultater får vi ofte spørsmål fra nysgjerrige bedrifter om hva vi kan garantere dem, dersom de jobber med oss.

Sannheten er at det er vanskelig å garantere noe om helst. Det er fryktelig mange ting som spiller inn og algoritmene oppdateres minimum 2 ganger i året. Ved hver oppdatering endres spilleregelen litt. Vi legger stort sett merker til endringene, men det er fordi vi jobber med det hele tiden. Har du for eksempel oppdaget dem selv?

Så det vi faktisk kan garantere, er at vi bruker metoder som har gitt resultater i snart 10 år. Vi har oppdaget ting som fungerer veldig bra og vi har gjort feil som vi har lært mye av. Vi garanterer at vi har erfaring og resurser som kan vise seg veldig nyttig for deg, når du skal ha mer trafikk.

 

Ta gjerne kontakt med vårt for en prat rundt hva som skal til for å rangere din nettside høyere for deres utvalgte søkeord i Google Søk.

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

 • Retningslinjer for personvern

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Rank nr. 1 AS er ditt SEO Byrå