Google Remarketing

Effektiv oppfølging ved bruk av Google Remarketing

Dersom du vil ha mer salg, flere bookinger, flere nedlastninger eller skape merkevarebevissthet rundt firmaet ditt, så er Remarketing ditt beste verktøy.

90% av alle som besøker nettsiden din forlater den uten å legge igjen spor eller å kjøpe noe. Med Google Remarketing markedsfører du kun til dem som allerede har besøkt siden din, slik at du kan få dem tilbake og foreta en handling. Mange kjøper ikke noe på en nettside før de har besøkt den 3-4 ganger. 

Ta en en prat med en rådgiver

Kanskje du kan bli skikkelig synlig på Internett?

Slik fungerer det:

Noen besøker en underside eller et produkt på din nettside. Vi henger på dem en cookie, som forteller Google hva de har sett på. deretter vises det annonser for det aktuelle produktet på andre nettaviser og liknende de besøker i ettertid.

Det er Google Display Nettverk som gjør dette mulig. Dette er en samling av mange nettsider som samarbeider med Google om annonsevisninger. Med Google remarketing betaler du kun for de som klikker på annonsen som leder tilbake til nettsiden din. Det betyr at du kan få din reklame opp på eksempelvis dagbladet.no eller sol.no uten at det koster noe som helst.

Du betaler altså kun for å få besøk på nettsiden, fra personer som allerede har besøkt siden og vist en interesse for det du driver med.

Eksempel:

Du eier en nettbutikk som selger klær og interiør. En gruppe kunder er ekstra mye inne på interiørsiden. Du har en tilbudskampanje på en rekke interiørartikler og ønsker å vise denne annonsen til de interiørinteresserte.

Med Google Remarketing er det mulig å vise kampanjeannonsen til dem som er interessert i interiør og som kjenner nettsiden og varene dine. Da er sannsynligheten mye større for at de faktisk kjøper når de ser tilbudet.

Hos Rank Nr. 1 hjelper vi deg med å nå ut med Google Remarketing. Vi hjelper deg å legge en strategi for å nå ut til kunder og vi tilbyr effektiv og god oppfølging. Kontakt oss i dag på post(a)ranknr1.no eller fyll inn skjemaet.

Google Partner
terje-closeup2-1000x1000-1 (1)
Terje Sannarnes
Rank nr.1
Play Video

Spør oss om Google Remarketing

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

  • Retningslinjer for personvern

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.