Selg mer – bruk mindre
Responsive webdesign er nøkkelen til å lykkes på nett. La oss gi deg et uforpliktende tilbud på en nettside som hjelper deg å konvertere nye kunder.
Webdesign2018-08-22T20:39:55+00:00

Webdesign

Webdesign blir gjerne sett på som et nødvendig onde for å kunne drive en bedrift. Alle bedrifter «må jo ha» en nettside. Vår erfaring er at nettsiden fort kan bli virksomhetens største inntektskilde.

Dersom du allerede har eller driver en bedrift er sannsynligheten stor for at du har vært innom webdesign. Nettsiden din er sikkert pen, og kanskje til og med responsive, men allikevel tjener du ikke spesielt mye penger på at den ligger der.

Høres det kjent ut?

Det er helt naturlig å tenke at en nettside skal ha lekkert design og enkel manøvrering. Veldig mange nettsteder er designet med akkurat dette i tankene. For øvrig smart, men det er et viktig element som uteblir. Dersom nettsiden ikke er søkemotor-vennlig, vil den ikke dukke opp i Google søk, og den mister trafikk. De fleste som driver med webdesign vet fint lite om hvordan søkealgoritmer fungerer, og hvorfor man i det hele tatt skal bry seg med det.

Derfor vil jeg ta et eksempel fra en av våre kunder for å vise hvordan dette slår ut:

 

Fra webdesign til omsetning

 

Kunden driver med salg av gravstein på nett. Ordet «gravsteiner» blir søkt i Google 1900 ganger i måneden, i snitt gjennom året. Hvor mange av disse menneskene som kommer inn på nettsiden er avhengig av hvor i søket nettsiden dukker opp. For denne kunden var det forsvinnende få, fordi nettsiden ikke ble prioritert av Google. Vi begynte med å påvirke kundens webdesign slik at nettsiden skulle få prioritet i Google.

Nå er kundens nettside pen, den er responsive og ikke minst – den er optimalisert. Hvordan slår det så ut for kunden? Kunden har fått nettsiden sin fra å ligge bak i Google søket, til å nå opp helt i toppen sammen med de andre som er best på gravstein. I skrivende stund har dette gitt en økning i omsetning på 1070 % sammenliknet med samme periode i fjor.
Søkemotorene har mange parametere for å vurdere hvordan nettsider skal rangere. Den første og viktigste er riktig webdesign. Våre designere har lang erfaring i å lage nettsider som er både pene og gode.

Kontakt oss i Rank nr.1 for et uforpliktende tilbud på din nye webdesign.

 

Les neste artikkel i serien her