Selg mer – bruk mindre

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er høyere enn du tror. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud vedr. synlighet på nett

Synlighet på nett – å være på topp

Synlighet på nett er noe alle bedrifter bør sørge for å oppnå. Er din bedrift synlig? Finner dine brukere deg? Internett er en vrimmel og en jungel av informasjon, nettsider og bilder. Uansett hva brukerne søker på blir de bombardert med resultater og nettsider som matcher sine søk. Internett er der alle er. Det er der fremtiden er. Det er der du må være synlig og tilgjengelig for din målgruppe. Sørger du ikke for at bedriften er synlig, ja, da blir den bare en del av massen.

For å gjøre deg så synlig som mulig på nett tilbyr vi nå en totalpakke for synlighet på nett.

Spørsmål?

terje-closeup2-1000x1000-1 (1)
Terje Sannarnes
Rank nr.1

Søkemotoroptimalisering

Vi arbeider med å forbedre rangering i Google søkeresultat for å gi deg flest mulig kunder.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Google Adwords

Oppnå en kostnadseffektiv annonsering med månedsrapport og optimaliseringstiltak.

Les mer om Google Ads

digital-markedsføring

Synlighet på nett – mer trafikk og økt salg

Det er flere ting som skal på plass om du skal oppnå suksess med din bedrift. Uansett om du har en nettbutikk eller en fysisk butikk blir det viktigere og viktigere å være på topp når det gjelder internett, markedsføring på nett, synlighet på nett etc. Når noen søker etter produkter og tjenester du har, så må målet være at din bedrift skal komme øverst på de organiske søkene i søkemotoren. Antall klikk går drastisk ned etter de tre øverste plassene, og dermed går også antall besøkende ned på din nettside.

For at du skal få din nettside høyest opp på resultatsiden, må du sørge for at søkemotoren sender trafikk til din side. Men du vil ikke bare ha trafikken, du vil også at brukerne blir på siden, klikker seg rundt og til slutt kjøper et produkt eller en tjeneste av deg.

Hvordan oppnå synlighet på nett

Skal din bedrift oppnå å bli synlig på nett, er det nettsiden som må få en liten oppfriskning. Her må det være kvalitetsinnhold og produkter, gode leservennlige tekster med de riktige søkeordene (søkemotoroptimalisering) og god funksjonalitet. Hvis nettsiden er bra for kundene dine, da liker Google den også, og vil dermed sende enda flere kunder til deg. Og er nettsiden bra, da blir de der en stund, og kommer til og med tilbake igjen. Synlighet på nett er ingen selvfølge, og i utgangspunktet kan du tenke at ingen vet om deg og din nettside. I den store massen er du tilnærmet usynlig inntil Google finner ut at du har noe å komme med, noe kundene vil like.

Å være endel av fremtiden på nett, krever kontinuerlig jobb og innsats. Det er ingen lettvint vei å gå, men sørger du for et godt grunnlag og opprettholder dette, da er mye gjort. Synlighet på nett, er det du vil oppnå, slik at du er der for å ta imot når din potensielle kunde søker etter akkurat det produktet eller den tjenesten du tilbyr.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud vedr. synlighet på nett, ved å sende en mail til post(a)ranknr1.no eller send inn skjemaet.

Synlighet på nett med Rank nr 1 AS

 

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

  • Retningslinjer for personvern

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.