Søkemotoroptimalisering Kristiansand

Vil du bli like synlig på internett som oss?

Søkemotoroptimalisering Kristiansand

Viste du at lokalisering er viktig når det kommer til søkemotoroptimalisering? Kristiansand er byen hvor Rank nr.1 AS har sitt hovedkontor, vi holder til i Magnus Barfots vei 7, Inngang A, 4633 Kristiansand og derfor er byen også viktig for oss. Lokalisering er viktig, fordi hvert femte søk i Google er lokale søk (søkeord + stedsnavn).

Lokal synlighet – Søkemotoroptimalisering Kristiansand

Av alle søk som gjøres på varer og tjenester på internett, kommer 95 % gjennom Google (wikipedia.no). Derfor må du sørge for å ranke høyt i Google søkene slik at kundene kommer til din nettside og ikke til konkurrentene dine. Internett vokser stadig som medium og i løpet av 2014 vil internett ha passert papiraviser som annonseringsmedium (IRM – Institutt for Reklam och Mediestatistikk). Selv om nettet er globalt liker vi å handle lokalt. Er man i Stavanger og trenger en snekker skriver man: Snekker i Stavanger. Er man i Kristiansand og trenger hjelp med søkemotoroptimalisering skriver man: søkemotoroptimalisering Kristiansand. Derfor er det viktig å gjøre seg selv synlig i lokale søk uansett om du er rørlegger, elektriker eller driver en butikk. Så mye som 60 % av alle kjøpsbeslutninger gjøres på internett. Dette viser en undersøkelse gjennomført av Marketing Leadership Council MLC. De har gjort en undersøkelse blant 1900 kunder for å undersøke deres kjøpsadferd. Snittet var på 60 % i de aller fleste bransjer. Tør du å miste 60 % av markedet ditt til konkurrenter?

Du må være den dominerende aktøren i ditt marked, f.eks. slik som vi med Søkemotoroptimalisering Kristiansand

For å være den dominerende aktøren i markedet er det helt nødvendig å være synlig på internett. Konkurrentene dine jobber aktivt for å vinne markedsandeler. Det må du også gjøre for ikke å bli akterutseilt. Rank nr.1 hjelper deg å komme høyt i Google søk. For søkemotoroptimalisering Kristiansand eller hvilket som helst annet sted, kontakt oss i dag på post(a)ranknr1.no. Eller fyll ut skjemaet. Send inn forespørsel om å komme i posisjon for å oppnå lokal synlighet i dag ved å bruke skjemaet under bildet.

Få Søkemotoroptimalisering Kristiansand eller Lokal Synlighet levert av Rank nr. 1 for DITT distrikt eller by.

Ny artikkel her: søkemotoroptimalisering Tromsø