Selg mer – bruk mindre
Snakk med oss om hvordan vi bruker Google Ads og SEO til å øke din bunnlinje.
Søkemotoroptimalisering Kristiansand2019-04-09T08:19:27+00:00

Søkemotoroptimalisering Kristiansand

Søkemotoroptimalisering i Kristiansand hjelper deg å treffe kundene dine der de er. Kristiansand er også byen hvor Rank nr.1 AS har sitt hovedkontor, vi holder til i Elvegaten 11, i bygget som er best kjent som Q42. Derfor er byen også spesielt viktig for oss. Lokale søk gjør seg gjeldende, fordi hvert femte søk i Google er et lokalt søk (søkeord + stedsnavn).

Lokal synlighet – Søkemotoroptimalisering Kristiansand

Av alle søk som gjøres på varer og tjenester på internett, kommer 95 % gjennom Google (wikipedia.no). Derfor må du sørge for å ranke høyt i Google søkene slik at kundene kommer til din nettside og ikke til konkurrentene dine. Internett vokser stadig som medium og i løpet av 2014 passerte internett papiraviser som annonseringsmedium (IRM – Institutt for Reklam och Mediestatistikk). Selv om nettet er globalt, liker vi å handle lokalt. Er man i Stavanger og trenger en snekker skriver man: Snekker i Stavanger. Er man i Kristiansand og trenger hjelp med søkemotoroptimalisering skriver man: søkemotoroptimalisering Kristiansand. Derfor er det viktig å gjøre seg selv synlig i lokale søk uansett om du er rørlegger, elektriker eller driver en butikk. Så mye som 60 % av alle kjøpsbeslutninger gjøres på internett. Dette viser en undersøkelse gjennomført av Marketing Leadership Council MLC. De har gjort en undersøkelse blant 1900 kunder for å undersøke deres kjøpsadferd. Snittet var på 60 % i de aller fleste bransjer. Tør du å miste 60 % av markedet ditt til konkurrenter?

Du må være den dominerende aktøren i ditt marked, f.eks. slik som vi med Søkemotoroptimalisering Kristiansand

For å være den dominerende aktøren i markedet er det helt nødvendig å være synlig på internett. Konkurrentene dine jobber aktivt for å vinne markedsandeler. Det må du også gjøre for ikke å bli akterutseilt. Rank nr.1 hjelper deg å komme høyt i Google søk. For søkemotoroptimalisering Kristiansand eller hvilket som helst annet sted, kontakt oss i dag på post(a)ranknr1.no. Eller fyll ut skjemaet. Send inn forespørsel om å komme i posisjon for å oppnå lokal synlighet i dag ved å bruke skjemaet under bildet.

Få Søkemotoroptimalisering Kristiansand eller Lokal Synlighet levert av Rank nr. 1 for DITT distrikt eller by.

Ny artikkel her: søkemotoroptimalisering Tromsø

Søkemotoroptimalisering Kristiansand