Innholdsmarkedsføring / Content marketing

Innholdsmarkedsføring / Content marketing

Ønsker du å markedsføre deg gjennom innholdsmarkedsføring / content marketing?

Innholdsmarkedsføring eller content marketing som det heter på engelsk er en viktig del av din markedsføring på nett. Det går ut på at du deler verdifull informasjon til din målgruppe av potensielle kunder utover det som er forventet av deg. Du byr på deg selv med dine erfaringer og din kunnskap. Målsetningen er å få kunder til å kjøpe av deg, men uten at selve teksten er selgende i seg selv.

Teksten er informerende, lærerik og det skal være sant og troverdig. Det handler om at folk får vite hva du har å by på. Du gir informasjon leseren kan få bruk for uten å måtte kjøpe noe av deg. Teksten skal få folk til å lese med interesse, den skal inspirere og veilede. Innholdsmarkedsføring / Cotent marketing får leserne til å stoppe opp, tenke og det skal gjøre noe med dem.

Gjennom slike tekster og artikler er du med å skape en relasjon mellom deg som selger, og en potensiell kjøper. Når disse får en fortrolighet til deg, din bedrift og den kunnskapen du deler, øker sannsynligheten for at de ønsker å benytte seg av dine tjenester og kjøpe varer av deg.

Vanlige måter å gjøre dette på er gjennom blogging og å skrive nyhetsinnlegg på nettsiden din. Dette kan du dele på sosiale medier og via nyhetsbrev.

Hvorfor Innholdsmarkedsføring / Content marketing:

  1. Markedsføring er umulig uten bra innhold.
  2. Når du deler verdifull informasjon vil søkemotorene fange det opp og belønne deg med plassere deg høyere i Google.
  3. Målgruppen din får ser hva du har å tilby.
  4. Du viser at du prioriterer kundens behov foran dine salg.
  5. Jevnlig, ny informasjon er nøkkelen til kontinuerlig trafikk på din nettside.

Hos Rank Nr. 1 kan vi hjelpe deg med dette. Vi kan hjelpe deg i gang og legge en strategi for din innholdsmarkedsføring sammen med deg. Vi kan gi deg råd underveis, og hjelpe deg å skrive tekster. Kontakt oss i dag på post(at)ranknr1.no

Se neste side her om Markedsføring på nett