Selg mer – bruk mindre
Snakk med oss om hvordan vi bruker Google Ads og SEO til å øke din bunnlinje.
SEO Byrå2019-04-09T08:29:17+00:00

SEO Byrå – Rank nr.1 AS

Rank nr.1 er et SEO byrå som drives av personer med pasjon og lidenskap for internett markedsføring. Når alt koker ned til kjernen, handler jo søkemotoroptimalisering (SEO) nettopp om digital markedsføring og om det å være synlig på internett.

Vi er ydmyke sørlendinger, men man kommer allikevel ikke unna at det som skiller vårt SEO byrå fra mange andre er at vi faktisk leverer sterke resultater på søkeord som mange konkurrenter kun drømmer om.

Vi har trolig landets eldste kompetanse innenfor SEO, helt tilbake siden 1996.
Det er få som har lengre erfaring og det posisjonerer oss som SEO byrå iblant eliten.

Mange har dessverre brent seg og blitt lurt når de har engasjert et SEO byrå. Bransjen har lenge vært en ”cowboy” bransje hvor alle lovet gull og grønne skoger.

Vi har gang på gang bevist at SEO gir god ROI, dersom prisen er riktig og du bruker riktig digital strategi.

Trafikk som skapes via SEO er ofte mer verdifull enn eksempelvis klikk via display annonser. Grunnen er rett og slett fordi SEO gir trafikk fra et marked som søker / leter etter eller ønsker å orientere seg om det du selger.

Det betyr ikke at såkalt betalt annonsering (PPC) ikke er viktig, tvert imot – disse markedskanalene utfyller hverandre og utfyller ulike roller på kjøpstrappen.

Et eksempel på hvordan disse markedskanalene utfyller hverandre , kan være at en display annonse skape bevissthet på et produkt eller en tjeneste du ikke viste om fra tidligere. Du kanskje gjør et søk i Google for å undersøke mer og via remarketing annonsering kommer du tilbake til nettsiden du først besøkte fra ditt første klikk.

 

SEO trafikk

SEO trafikk kan deles opp i 2 ulike kategorier.

1.    Brand søk
2.    Ikke-brand søk

Brand søk er ofte søk på firmanavn, produktnavn hvor man er bevisst på hvilket brand man leter etter. Eksempelvis: Nike joggesko , Elkjøp nettbutikk, Samsung TV

Ikke brand søk er søk hvor man er bevisst på et problem eller en løsning, men ikke helt hva man skal søke etter.

Eksempel: Beste joggesko, elektrisk nettbutikk , flatskjerm TV, hodepine

Disse uttrykkene kalles for søkeord eller nøkkelord. Når du er i dialog med ditt SEO byrå bør du alltid be om en søkeordsanalyse , slik at du betaler for å bli synlig på ord og uttrykk som både har tilfredsstillende månedlig volum og som samtidig er nøkkelord som ofte fører til salg.

Ta gjerne kontakt med vårt SEO byrå for en prat rundt søkeordanalyse og om hva som skal til for å rangere din nettside høyere for deres utvalgte søkeord i Google Søk.

Se mer her om Innholdsmarkedsføring – Content Marketing