Selg mer med nettsiden

Vårt team er eksperter i å designe og redesigne nettsider, slik at de ivaretar din Google rangering.

Responsive webdesign

Responsive webdesign

Nettsider må tilpasse seg bredde på skjerm og vindu den vises i. Dette kalles for responsive web design og er et viktig kriterium for din Google rangering.

Moderne webdesign

Nettsider er en viktig salgskanal og ofte det første møtet en ny kunde har med din bedrift. Web design må være funksjonell og legge til rette for å oppnå ønsket konvertering.

Nettsider som konverterer

En nettside som konverterer oppnår de målene man ønsker. En konvertering kan være et salg, en henvendelse (lead) fra kontaktskjema eller påmelding til et nyhetsbrev.

Rådgivning på søkemotoroptimalisering

Innhold på nettsiden er avgjørende for hvordan du rangerer i søkeresultat. Vi gir råd og kan analysere hvordan du bør posisjonere deg for å få trafikk.

Teknologi og fleksibelt rammeverk

Vi leverer nettsider med moderne teknologi og som er bygd på et rammeverk med sidebygger som gjør det enkelt å oppdatere selv.

4 viktige sjekkpunkter

Responsivt webdesign hjelper deg mot topp 10 plasseringer i Google, og det gir hjemmesiden økt trafikk og flere potensielle kunder. En hjemmeside som derimot ikke er synlig i Google, blir en kostbar løsning fordi man da må bruke mye mer penger på betalt annonsering.

Skal du bestille en hjemmeside for din bedrift, er disse 4 sjekkpunktene viktige:

Teknologi

Det er viktig at webdesignet er av typen responsive webdesign.

Tekst

En nettside som ikke konverterer til salg er en ubrukelig nettside, i våre øyne.

Optimalisert for Google

Fokus på søkemotoroptimalisering, under hele utviklingen.

Valg av publiseringsverktøy

Velger du feil løsning, blir det vanskeligere å få trafikk fra Google.

Et reklamebyrå er ekspert på form og farge, og en tekstforfatter er spesialist på gode tekster. på samme måte er også søkemotoroptimalisering et eget fag.

Rank nr.1 AS innehar kompetanse med mer enn 16 års erfaring innen webdesign og tekstforfatting for web. Det hele skreddersys med spisskompetanse innen søkemotoroptimalisering, slik at du får søketrafikken.

Nettsteder levert av Rank nr.1

Sammen vil vi kunne gi din bedrift den optimaliserte totalløsningen hvor responsive webdesign og tekst, samspiller med en strategi for å øke autoriteten til din nettside, slik at den rangerer bedre.

Rank nr.1 AS tilbyr din bedrift et helt team som består av:

  • Dyktige webdesignere, som elsker form, farge og uttrykk.
  • Gode tekstforfattere som forstår seg på web, Google og som skriver for media
  • Spisskompetanse på søkemotoroptimalisering
ranknr1-kal-visuals-IfWBTkFRmtY-unsplash

Hvorfor velge oss?

Vår kjernevirksomhet er å bringe trafikk til våre kunders hjemmesider slik at klientene våre tjener mer penger. Gjør de ikke det, da vil det heller ikke være grunnlag for langsiktig samarbeid med oss = Vi mister kunder og livsgrunnlag.

Terje Sannarnes

Dersom du velger Rank nr.1 som leverandør for din hjemmeside, vil vi analysere dagens situasjon og danne et team sammen med deg, for å fremskaffe en kravspesifikasjon på ny nettside. I et slikt forprosjekt vil vi avdekke behov og muligheter som kan være gunstige å ta i bruk. Målet er å skape en nettside som selger mer, og utnytter andre konkurransefortrinn dere har.

Les mer om webdesign her

Vårt team vil sørge for at nettsiden får topp moderne, responsive web design. Rank nr.1 vil utarbeide en strategi for innspill og rådgivning på tekst som gjør hjemmesiden mer selgende og optimalisert. Ved å øke autoritet og forbedre struktur på nettsiden, vil den rangere bedre. Dette har vi gjort mange ganger, og det slår aldri feil.

Ta kontakt med oss for å drøfte skisseforslag på en responsive web design i henhold til krav om universell utforming, og motta konkret tilbud.

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

  • Retningslinjer for personvern

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.