Skip to content

På tide å skryte av en kunde

Denne bloggen handler for en gangs skyld ikke om oss, men om en av våre kunder som fortjener skryt.

Det finnes ingen bedre følelse enn å se en kunde fosse frem og vinne nytt terreng måned for måned. Dette krever både innsats og ståpå vilje og derfor har vi lyst til å spre litt tidlig juleglede ved å reklamere litt for en av dem.

Badeeksperten.no

Badeeksperten.no er en forhandler av alt mulig innen VVS. De har skapt en effektiv forretningsmodell som setter dem i stand til å forhandle de kjente merkevarene, skikkelig billig.

Sortimentet strekkers seg fra baderomsinnredninger til varmepumper og massasjekar. – Og alt annet som finnes i det sjiktet. De har over 22.000 produkter tilgjengelig og leverer kjapt til hele landet (med fri frakt på alle produkter).

Badeekserten hadde avtaler, kapasitet og sortiment på plass når de tok kontakt med oss i mai. De hadde en klar tanke om hva som må til for å lykkes og viljen til å gjennomføre det.

For en reise de har hatt!

Reisen er riktig nok bare så vidt begynt men de har allerede doblet den månedlige omsetningen og vi blir ikke overrasket om det ligger en liten gaselle i fremtiden.

Sluttbrukeren.

Noe av suksessen må tilskrives kundeopplevelsen for dem som handler hos badeeksperten. Varene leveres kjapt og alt er i orden. Dette har slått ut i karakteren 8,5 av 10 fra kundene, – som er smått imponerende.

Når man i tillegg moser de fleste på pris så er det meste løst.

Vi kan ikke annet enn å bøye oss i hatten for badeeksperten.no.

Så nå vet du hvor du skal handle VVS på nett, neste gang du roter bort kjøkkenkrana.

Selg mer – bruk mindre

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er høyere enn du tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

Flere artikler

trafikk

Hva betyr egentlig økt trafikk?

7. november 2019

God trafikk til nettsiden din kan bety høye inntekter…

Les mer
digitalt-omdømme

Ta Kontroll over ditt digitale omdømme

14. oktober 2019

Online reputation management (ORM) vil hjelpe deg å fjerne negativ omtale på nett. Synes du det er rettferdig at en misfornøyd kunde, eller et eneste nettroll skal få lov til å ødelegge for din virksomhet?

Les mer

Fart er viktig – og obligatorisk

5. november 2018

Den 30. oktober 2018 gjorde Google parallellsporing obligatorisk for alle tredjeparts Google Ads partnere. Men hva betyr egentlig det?

Les mer