//På tide å skryte av en kunde

På tide å skryte av en kunde

Denne bloggen handler for en gangs skyld ikke om oss, men om en av våre kunder som fortjener skryt.

Det finnes ingen bedre følelse enn å se en kunde fosse frem og vinne nytt terreng måned for måned. Dette krever både innsats og ståpå vilje og derfor har vi lyst til å spre litt tidlig juleglede ved å reklamere litt for en av dem.

Badeeksperten.no

Badeeksperten.no er en forhandler av alt mulig innen VVS. De har skapt en effektiv forretningsmodell som setter dem i stand til å forhandle de kjente merkevarene, skikkelig billig.

Sortimentet strekkers seg fra baderomsinnredninger til varmepumper og massasjekar. – Og alt annet som finnes i det sjiktet. De har over 22.000 produkter tilgjengelig og leverer kjapt til hele landet (med fri frakt på alle produkter).

Badeekserten hadde avtaler, kapasitet og sortiment på plass når de tok kontakt med oss i mai. De hadde en klar tanke om hva som må til for å lykkes og viljen til å gjennomføre det.

For en reise de har hatt!

Reisen er riktig nok bare så vidt begynt men de har allerede doblet den månedlige omsetningen og vi blir ikke overrasket om det ligger en liten gaselle i fremtiden.

Sluttbrukeren.

Noe av suksessen må tilskrives kundeopplevelsen for dem som handler hos badeeksperten. Varene leveres kjapt og alt er i orden. Dette har slått ut i karakteren 8,5 av 10 fra kundene, – som er smått imponerende.

Når man i tillegg moser de fleste på pris så er det meste løst.

Vi kan ikke annet enn å bøye oss i hatten for badeeksperten.no.

Så nå vet du hvor du skal handle VVS på nett, neste gang du roter bort kjøkkenkrana.

By |2019-09-04T11:06:09+00:00November 26th, 2018|Blogg|Comments Off on På tide å skryte av en kunde