Om Rank nr.1

Om Rank nr.1

Autorisert Google Partner. Vi gjør deg synlig på internett ved å skreddersy dine nettsider med søkemotoroptimalisering og webdesign. Dermed vises dine nettsider høyt i Google søk og du får en naturlig synlighet på nett.

Rank nr.1 AS er et mediebyrå som via sin kompetanse og verktøy skal ivareta kunders interesse for maksimal return on investment (ROI).

Vi har spisskompetanse innen markedsføring på internett som tilbyr din bedrift mer enn 16 års erfaring innen faget.

Våre kunder skal kort sagt oppleve:
– Forsterket branding
– Mer trafikk til sin hjemmeside
– Økning av salg/respons

Kjerneverdier

For Rank nr.1 er det viktig å være en ressurs i samfunnet. Dette gjør vi ved å følge våre interne etiske retningslinjer. Våre etiske verdier skal være tydelige i alt hva vi foretar oss.

Vi i Rank nr.1 tror på verdier som tufter på felleskap og samhandling. Det er gjennom samhandling og fellesskap at de beste resultater skapes. Vi i Rank nr.1 er oppsatt på at resultatet til våre kunder skal være av ypperste kvalitet og at vårt arbeid skal stå som et eksempel til etterfølgelse.

Kundens mål er våre mål. Når kunden lykkes i å nå sine mål, har også vi lykkes.

Rank nr.1 tror på muligheten til å påvirke og skape resultater.

Alle våre kunder er spesielle, og samarbeid med Rank nr.1 skal være en positiv opplevelse som gir grunnlag for videre vekst for kundenes virksomheter. Vår kunnskap koster litt men våre verdier får du gratis med på kjøpet.