Selg mer – bruk mindre
Vi både bygger og markedsfører din nettbutikk.
La oss ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg å lykkes.
Magento nettbutikk2018-08-24T12:30:00+00:00

Magento nettbutikk gir deg fleksibilitet magento nettbutikk

Magento er en skalerbar publiseringsplatform med åpen kildekode. Det betyr at den kan brukes av alt fra små enkle nettsider, til de største internasjonale nettbutikkene. Vi leverer nettbutikk bygget av autoriserte Magento utviklere.

Fordeler med Magento nettbutikk

Det er mange gode grunner til å velge en Magento nettbutikk. For vår del handler det naturlig nok om at dette er webløsninger som vi kan optimalisere for trafikk. Ettersom det er søketrafikk vi spesialiserer oss for, behøver vi en publiseringsløsning som passer for dette.

Men en Magento nettbutikk har også mange andre fordeler. For det første passer den for alle. Uansett om det er en liten enkel nettside eller en enorm nettbutikk, kan Magentos publiseringsløsning skaleres til det du har behov for.

Denne fleksibiliteten har ført til at mange millioner nettsider verden over nå er bygget i nettopp Magento. Det har faktisk blitt gjort estimater som sier at ca. 25% av alle verdens nettbutikker er bygget i denne publiseringsløsningen.

Ettersom dette er en åpen kildekode kan erfarne utviklere bygge nettsider som normalt ville hatt enorme kostnader, til en brøkdel av prisen. Men det fordrer at kompetansen er god nok, slik som hos våre utviklere. Nærmest alt er mulig å få til.

Synlighet med Magento

Rett ut av boksen er faktisk Magento ganske bra når det kommer til SEO. Det er allikevel mange små detaljer du bør ta hensyn til om du skal rangere en Magento nettbutikk.  Under ser du 3 ting du bør ta hånd om for å hjelpe rangeringene dine.

1. En Magento nettbutikk heter automatisk «Magento Commerce». For søkemotorene sier dette ingenting om hva du driver med. Derfor bør du gå til: Configuration => Design => HTML Head, og gi siden et navn som sier noe om hva den tilbyr. F.eks «Billige moteklær».

2. H- tags. Logoen er automatisk satt til H1. Dette bør den bare være på forsiden. På alle andre sider bør den være maksimalt h3. Det viktigste er å få tittelen på innholdet i en H1 tag. På kategori side bør det være kategori navn og på produktside må det være produkt navn.

3. Duplicate content. Dette er en gjenganger som ødelegger for rangeringene til mange nettbutikker, uten at de vet det selv. De aller fleste har fått med seg at man ikke skal lage flere sider med samme tekst innhold, det mange ikke vet er at de gjør det allikevel, gjennom url strukturen. se eksempelet her:

domene.no/produkt.html

domene.no/kategori1/produkt.html

domene.no/katalog/produkt/view/id/1/

domene.no/katalog/produkt/view/id/1/category/1/

Her ser du url ’er som er helt normale i en nettbutikk. Man har produktsiden, kategori, produkt under kategori, katalog side og ofte mange flere varianter. Problemet som vist i eksempelet er at produktet vises på flere forskjellige sider i tillegg til den siden hvor det egentlig ligger. Dette skaper store mengder duplikat for bot’en, som dermed «straffer» siden med dårligere rangering. En mulighet til å løse dette er å sette de ulike sidene til «no index», bortsett fra produktsiden som skal rangeres.

Magento nettbutikk løsning levert av Rank nr. 1

Dersom du kjøper Magento nettbutikk og SEO fra oss, slipper du å tenke på alt dette. Da sørger vi for at nettbutikken din er bygget gunstig for å tiltrekke seg søketrafikk og konvertere denne trafikken om til salg. 

Nettbutikken bygges av en autorisert Magento utvikler og synlighet håndteres av noen av de dyktigste og mest erfarne menneskene i bransjen.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på din nye Magento nettbutikk.