Har du husket å bestille SEO pakka ?

Den årlige SEO pakka er nå klar til bestilling. Alle vet at man trenger SEO, så ikke tenk for mye på det. Bare bestill.

Da vi startet i 2011 var det ingen i Norge som snakket om SEO. Vi ble ledd av, fnyst bort og hoderistet ut av møterommene. I dag er situasjonen helt annerledes. Verden kom til lille Norge, og plutselig driver alle med SEO.

Stort sett “alle” webdesignere og telefonselgere er plutselig SEO eksperter. SEO har blitt det nye moteordet og det trekkes med i alle mulige sammenhenger hvor markedsføring står sentralt.

SEO er som oftest ikke det første som nevnes, for de aller fleste vil heller selge noe de kan, – men det må liksom med.

«ja ja, og så SEO selvfølgelig. Vi har en fyr med hettegenser og headset, som kan alt om det der. Bare bestill».

Dette har ført til produktet som aldri slår feil, «SEO pakka». SEO Pakka har en litt ullen form og mystiske motiver. Den inneholder mange fiffige ord, noen svært vage lovnader og ikke minst en rabatt som «nesten ingen får» Det artigste er når disse henvendelsene som kommer til oss: «Tilbudet er på 9900 i året for SEO pakka, kan dere matche det?»

Det er klart vi kan! For det er jo ingen som spør hva SEO pakka faktisk gir deg. For vesentlig mindre enn 9900 i året kan vi for eksempel Google litt for deg?

Neste gang du får et tilbud, ta å scroll ned til dette punktet:

Månedlig søkeoptimalisering

Det står der i en eller annen form, garanter. Spør hva dette egentlig innebærer og hvordan det vil gjøre din bedrift konkurransedyktig. Sett deg tilbake og nyt en matiné i stotring, svetteperler og bortforklaringer.

Skreddersydd SEO

Vi skal være de første til å innrømme at SEO er vanskelig. Det krever både spisskompetanse og budsjett dersom du skal konkurrere i litt tøffe nisjer.

Noen ganger har suksessen kommet ganske kjapt, og noen ganger har vi måttet kjempe med nebb og klør for å drive søketrafikk til kundenes nettsider.

Uansett hva caset har vært, er det alltid en fellesnevner. Vi har aldri brukt «SEO pakka», for det finnes ingen standardisert pakke som er god nok til å la din nettside kjempe i toppen.

 

Ute etter noe annet en SEO pakka?

Flere artikler

nokkelord

Nøkkelord

8. June 2021

Nøkkelord er de viktigste søkefrasene vi ønsker å rangere for i Google. Vi tar deg gjennom hvorfor, -og hvordan du finner riktig ord.

Les mer
page-speed

Laster nettsiden kjapt nok?

8. October 2020

Her kommer et kjapt SEO tips som kan hjelpe synligheten til nettsiden din betraktelig:

Google ønsker å sende brukerne sine til nettsider som er relevante og brukervennlige. Derfor har lastetiden til en nettside blitt veldig viktig for vurderingen av hvor høyt en nettside skal rangere, -og hvor mye trafikk den skal få.

Les mer
trafikk

Hva betyr egentlig økt trafikk?

17. September 2020

Alle som stikker innom nettsiden din, er en bidragsyter til din trafikk. Allerede her kan vi definere et tydelig skille mellom god og dårlig trafikk. Veldig mye av trafikken på siden kommer fra roboter som pinger siden….

Les mer