Google Remarketing

Google Remarketing

Effektiv oppfølging ved bruk Google Remarketing

Om du vil ha mer salg, flere bookinger, flere nedlastninger eller om du vil skape merkevarebevissthet rundt firmaet ditt så er Google Remarketing noe for deg.

90% av alle som besøker nettsiden din forlater den uten å gjøre noe. Med Google Remarketing kan du sørge for å få de tilbake til siden din og foreta en handling. På denne måten kan du firedoble salget i nettbutikken din.

Slik fungerer det:

Du kan se hva besøkende gjør på nettsiden din. Dermed kan du kartlegge hvilke kunder som er mye inne på en spesifikk side på nettsiden.

Når du har identifisert ulike kundegrupper som har like bevegelsesmønstre kan du skreddersy annonser til akkurat denne gruppen. Disse annonsene dukker så opp på andre sider mens de senere surfer på nettet. Google Display Nettverk gjør dette mulig. Det er et nettverk av mange nettsider som samarbeider med Google om annonsevisninger.

Eksempel:

Du eier en nettbutikk som selger klær og interiør. En gruppe kunder er ekstra mye inne på interiørsiden. Du har en tilbudskampanje på en rekke interiørartikler og ønsker å vise denne annonsen til de interiørinteresserte. Med Google Remarketing er det mulig å vise kampanjeannonsen til de som er interessert i interiør og som kjenner nettsiden og varene dine. Da er sannsynligheten mye større for at de faktisk kjøper når de ser tilbudet.

Hos Rank Nr. 1 hjelper vi deg med å nå ut med Google Remarketing. Vi hjelper deg å legge en strategi for å nå ut til kunder og vi tilbyr effektiv og god oppfølging. Kontakt oss i dag på post(a)ranknr1.no eller fyll inn skjemaet.

Les neste post her: Digital medier