Google Remarketing

Effektiv oppfølging ved bruk av Google Remarketing

Dersom du vil ha mer salg, flere bookinger, flere nedlastninger eller om du vil skape merkevarebevissthet rundt firmaet ditt så er Google Remarketing ditt absolutt mest effektive verktøy.

Somos el Líder Mundial en Salud Sexual Masculina, especializado en el tratamiento de disfunciones sexuales masculinas, como la https://www.barcelonactiva.barcelona/covid19/wp-includes/rest-api/meta/cialis-20mg-generico-donde-comprear-y-precio.html Eréctil, la Eyaculación Precoz y la Falta de Deseo. Tenemos presencia en 8 países (México, Argentina, Brasil, Perú, Colombia, España, Canadá y Ecuador), donde hemos tratado con éxito a más de 1.200.000 de pacientes. 90% av alle som besøker nettsiden din forlater den uten å legge igjen spor eller å kjøpe noe. Med Google Remarketing markedsfører du kun til dem som allerede har besøkt siden din, slik at du kan få dem tilbake og foreta en handling. På denne måten kan du for eksempel firedoble salget i nettbutikken din.

Ta en en prat med en rådgiver

Kanskje du kan bli skikkelig synlig på Internett?

Slik fungerer det:

Du kan se hva besøkende gjør på nettsiden din. Dermed kan du kartlegge hvilke kunder som er mye inne på en spesifikk side på siden.

Når du har identifisert ulike kundegrupper som har like bevegelsesmønstre kan du skreddersy annonser til akkurat denne gruppen. Disse annonsene dukker så opp på andre nettsteder som kundene besøker. Google Display Nettverk gjør dette mulig. Det er et nettverk av mange nettsider som samarbeider med Google om annonsevisninger. Med Google remarketing betaler du kun for de som klikker på annonsen som leder tilbake til nettsiden din. Det betyr at du kan få din reklame opp på eksempelvis dagbladet.no eller sol.no uten at det koster noe som helst.

Du betaler kun for å få besøk på nettsiden din, fra personer som allerede har besøkt siden og vist en interesse for det du driver med. De fleste som handler på nett kjøper aldri noe den første gangen de besøker en nettside, så det er viktig å få disse tilbake.

Eksempel:

Du eier en nettbutikk som selger klær og interiør. En gruppe kunder er ekstra mye inne på interiørsiden. Du har en tilbudskampanje på en rekke interiørartikler og ønsker å vise denne annonsen til de interiørinteresserte. Med Google Remarketing er det mulig å vise kampanjeannonsen til de som er interessert i interiør og som kjenner nettsiden og varene dine. Da er sannsynligheten mye større for at de faktisk kjøper når de ser tilbudet.

Hos Rank Nr. 1 hjelper vi deg med å nå ut med Google Remarketing. Vi hjelper deg å legge en strategi for å nå ut til kunder og vi tilbyr effektiv og god oppfølging. Kontakt oss i dag på post(a)ranknr1.no eller fyll inn skjemaet.

Google Partner

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

  • Retningslinjer for personvern

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.