Fordeler med å bruke Google Ads til markedsføring:

Google Ads er en veldig presis form for markedsføring

Du markedsfører deg kun direkte til de som aktivt har lett etter det du tilbyr

Ads er veldig tilpasningsdyktig fordi man måler og tilpasser i sanntid

Du kan markedsføre til nærområdet ditt, eller til hele verden gjennom samme system.

Ads-annonsering er veldig målbart

Ved å analysere data fra kampanjene kan man detaljert se hva som virker eller ikke virker. Små ting som ulike formuleringer rundt samme budskap kan gjøre enorme utslag. Dette gir en svært høy kontroll på markedsføringsbudsjettet

Ads er kostnadseffektivt

Helt ned på søkeordsnivå kan du se hvor mye du får igjen for hver krone du bruker. Dette gjør at du kan få maksimalt igjen for alle pengene du bruker. Dette skiller seg veldig ut fra tradisjonell markedsføring hvor man aldri vet 100% sikkert hva som virket eller ikke virket

Ta en prat med en av våre rådgivere

Spør oss om Google Ads

Google Ads

Hvorfor velge Rank nr. 1 til Google Ads annonsering?

 • Autorisert Google Partner, spesialisert innen for Søk-, Mobil-, Video-, Display- og Google Shopping annonser.
 • Over 22 års erfaring
 • Optimalisering utføres av sertifiserte digitale markedsførere.
 • Teamwork: Tjener du penger, så ønsker du å bruke mer på annonsene, og vi har da et incentiv for å gjøre en god jobb.
 • Unik rådgivning fra senior konsulenter med erfaring fra store prosjekter i de fleste bransjer/nisjer.
 • Tekstannonser fra tidligere skribent i ukeavisen ledelse og økonomisk rapport (5 år)
 • Dedikert kontaktperson for personlig oppfølging og god rapportering
 • Egen tallknuser som regner på lønnsomheten på dine kampanjer.
 • Support på et annet nivå enn de fleste andre i bransjen.
 • Full åpenhet, du har tilgang til din egen Google Adwords konto, og kan se hva som gjøres.

Spørsmål?

terje-sannarnes-200
Terje Sannarnes
Rank nr.1

Send meg en e-post: terje@ranknr1.no

ring meg på 402 20 966

Donde aquí Levitra Generico En España Contrareembolso. Donde salud puedo comprar levitra en monterrey:. Su período de funcionamiento es un poco más corto que de Cialis, pero el efecto es más fuerte.La disfunción eréctil es la condición cuando el pene no recibe la elasticidad necesaria durante la exitación sexual o la incapacidad de mantener la erección Levitra se fabrica en ... Book online møte her

Google ads

Google AdWords gir kundene en eksakt verdi

Hvor mye er en kunde verdt for deg? Det er kanskje et litt rart spørsmål, men når du vet hvor mye du er villig til å betale for én kunde er det veldig lett å tjene penger med Google AdWords.

La oss lage et eksempel.

Bedriften Gode Tjenester AS omsetter for 1.000.000 fordelt på 100 kunder. Det gir hver kunde en brutto verdi på 10.000. Gode Tjenester AS har driftskostnader på 6.000 pr kunde, altså en fortjeneste på 4.000 pr kunde. Da er spørsmålet hvor mye de er villige til å bruke av sin fortjeneste, på å få en ny kunde. Gode Tjenester AS er villige til å bruke 20% av fortjenesten, altså 800 kroner pr kunde.

Vår jobb blir da ganske tydelig. Vi skal skaffe Gode Tjenester AS nye betalende kunder gjennom Google AdWords, til en makspris på 800 kroner pr kunde. Når vi dette målet tjener Gode Tjenester AS 3.200 pr kunde, uavhengig av hvor mye de bruker på annonsering.

Hvordan gjør vi dette med Google AdWords?

For å lykkes med Google AdWords kreves det kompetanse og erfaring. Vi er en Google Partner med autorisering og spesialisering for søk, mobil, displayannonsering, videoannonser og Google shoppingannonser.

Tekstannonser skrives av en tidligere skribent i ukeavisen «ledelse og økonomisk rapport», for å gi et best mulig utgangspunkt for annonsene.

Deretter settes det opp et oppstarts budsjett til Google for å starte annonsene og samle data. Etter at annonsene har gått en liten stund, kommer vår egen tallknuser inn i bildet og jobber seg gjennom alle tallene. Ved å optimalisere annonsene til å være mest mulig kostnadseffektive trekker vi gradvis ned prisen du betaler pr nye kunde. Vi optimaliserer måned for måned etter hvert som data samles inn.

Hva tjener du?

Når du vet at hver enkelt kunde ikke koster mer å få inn, enn at det lønner seg uansett, finnes det ikke noe tak på hvor mye du kan bruke. For hver krone du bruker, vil du tjene mer enn du har brukt.

Du må allikevel beregne en periode hvor vi samler data i annonsene som ikke gir optimal uttelling. Det er fordi optimalisering av Google AdWords annonser skjer over tid og er en gradvis prosess.

Og det beste av alt er at det hele er målbart. Alle klikk, alle kunder og alle brukte kroner er synlige, så du vet om du er fornøyd eller ikke. Det blottlegger oss som leverandør fullstendig. Dersom vi ikke leverer, ser du det med en gang.  Med andre ord – Vi må levere.

For ordens skyld markedsføres nå Google AdWords som Google Ads, men vi kaller det Google AdWords i denne artikkelen, fordi det viste seg som det mest optimale i dette tilfellet.

Rank nr.1 AS er din tryggeste leverandør av Google AdWords

Fornøyde kunder

Vi har benyttet tjenestene til Rank nr.1 i ca. ett år. Jeg er veldig fornøyd med resultatene det har gitt bedriften min. Vi får bra med trafikk og leads via hjemmesiden vår og kommer til å fortsette med denne tjenesten videre. Rank nr.1 har hjulpet oss til å optimalisere pengene vi bruker på markedsføring her, slik at vi får mest mulig igjen får investeringen vår. Rank nr.1 har satt opp Google annonser, hjulpet med hjemmesiden vår, og søkemotoroptimalisering.

ROY EGIL MYRE – MYRE OG PARTNERE AS

Trenger du råd, priser eller mer informasjon?

Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO og Google Ads er ofte høyere enn man tror. La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.

 • Retningslinjer for personvern

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.