Vi tar en prat
Potensialet til å øke nettrafikken og omsetning din gjennom SEO
eller/og AdWords er høyere enn du tror.
La oss ta en prat og se hva vi kan gjøre for utviklingen din.
Google Adwords 2018-08-07T15:08:55+00:00

Google Adwords gir deg flere kunder!

Ved hjelp av Google Adwords og Googles omfattende annonsenettverk og displaynettverk kan du nå tusenvis av kunder til en pris du selv bestemmer. Google har idag fler enn 20 millioner søk daglig i Norge. Hvert femte søk er lokale søk. Derfor er det meget viktig å være på topp i Google.

Hver gang en kunde søker etter relevante søkefraser knyttet til din virksomhet vil du kunne ha mulighet for å fremvise dine skreddersydde annonser mot disse søkene. Dette er potensielle kunder som søker etter det du selger, det er derfor gull verdt om disse klikker på nettopp din annonse.

Google AdWords annonsesystem betaler man etter et budgivningssystem. Du bestemmer selv hva du vil by per klikk og hva du vil bruke i daglig budsjett.

Google Adwords annonsesystem skaffer annonsørene potensielle kunder av meget god kvalitet (husk de har søkt på det du selger). Men siden Google AdWords er et kraftig salgsverktøy, har også konkurransen økt veldig og mange kniver om de beste plasseringene i en budrunde – Det er her vi kommer inn i bildet.

Google AdWords kampanjeoptimering

Ved hjelp av webanalyse og kampanjeoptimering sørger vi for at du ikke betaler mer enn hva som er nødvendig. Vi sørger for at dine annonser vises optimalt og jobber kontinuerlig slik at din lønnsomhet blir forbedret.

Google Adwords og displaynettverk via youtube og bannerannonser handler om så mye mer enn bare pris-per-klikk og måling av annonsevarianter. Vi benytter eksperter innen salgspsykologi som gir deg råd og tips om hva du bør gjøre på selve landingssiden, kundes første møte med din virksomhet.

Det å administrere en Google AdWords kampanje krever mer enn bare å opprette kampanjer og by på søkeord, dersom det skal være lønnsom business for din virksomhet, er du nødt til å implentere sporingskoder, jobbe med budoptimering, fjerne ulønnsomme søkefraser, måle konvertering per nøkkelord med mer.

Spar penger ved bruk av Google AdWords konsulenter!

Endel tror at man sparer penger ved å gjøre administrasjonen selv, men de aller fleste som gjennomfører Google AdWords på eget initiativ blir utkonkurrert fordi annonsører som benytter konsulenthjelp vet å utnytte systemet optimalt slik at annonsørene kun betaler for lønnsomhet.

Før pleide man å si at 50% av all markedsføring fungerer – men at man ikke vet hvilken halvpart.

Med avansert måling kan man i dag vite mer om hvilken halvpart som ikke genererer butikk og dermed optimalisere annonsesatsningen.

Kontakt oss her og vi vil gjøre en gratis analyse av omtrent hvor mange som hver måned søker etter det du selger og tilbyr av varer og tjenester.
Google AdWords – Målrettet annonsering på sitt beste!

Les om mer her: Google Remarketing

google-adwords