Selg mer – bruk mindre
Snakk med oss om hvordan vi bruker Google Ads og SEO til å øke din bunnlinje.
Digital markedsføring2019-04-09T08:31:49+00:00

Digital markedsføring – Den viktigste investeringen til din bedrift

parallellsporing_google_partner

Digital markedsføring

Digital markedsføring er kanskje den viktigste investeringen du kan gjøre for bedriften din i dag. I en hverdag hvor vi alle omgir oss mer reklame og informasjon fra alle hold gjelder det å holde tungen rett i munnen når du skal velge hvordan du skal nå ut til nettopp din kundegruppe. Det finnes et hav av muligheter, metoder og tips og det kan være vanskelig å finne hva som er den beste markedsføringen for deg og din bedrift.

Så hvorfor digital markedsføring?

I dag benytter de aller fleste av oss internett, Google, sosiale medier for å finne fram til det som skjer rundt oss. Vi bruker Google og andre søkemotorer for å finne varer og tjenester i vårt nærmiljø. Vi søker oss fram til idrettslag, turarrangører, eventplanleggere, varer, tilbud når vi leter etter noe spesielt. Vi spør gjerne Google når vi lurer på noe og trenger hjelp, råd og veiledning.

Søkemotoroptimalisering
Når du ønsker å bli synlig på nett gjelder det å vite hvordan du skal nå nettopp disse som søker konkret etter noe som passer din virksomhet, enten det er på Google eller i sosiale medier. Det viktigste er å være godt synlig. Flertallet trykker kun på de tre øverste resultatene som kommer opp i Google. Nettopp derfor er det her du må være!

Det er mulig å komme opp på søkeresultatene. Det kan du gjøre gjennom søkemotoroptimalisering. Søkemotoroptimalisering er et sterkt verktøy som gjør deg synlig på en naturlig måte. Det handler om å komme høyt i relevante søk på Google slik at dine potensielle kunder finner deg før konkurrentene dine. Det handler om å ha en god nettside, god produktinformasjon og informasjon om hva du kan tilby. Google belønner en god nettside med å rangere den høyere i relevante søk.  Rank nr. 1 sin spesialitet er søkemotoroptimalisering og vi har mange kunder som har sett betraktelig økning av trafikk og salg på sin nettside etter å ha brukt oss. Vi har trolig landets eldste kompetanse innenfor søkemotoroptimalisering (SEO), siden 1996.

Sosiale medier
Sosiale medier som Facebook, Instagram, Twitter er et absolutt «must» innenfor digital markedsføring. Dette er plattformer du bør være tilgjengelig på. Her er det ekstremt viktig å være aktiv og å vite hvordan du kan nå ut til flere. Du bør være oppdatert på hva som er lov og ikke, hvis ikke kan det gå ut over ditt organiske treff. Å sette i gang et godt, organisk treff på en post kan være en kunst og kan oppleves vanskelig. Det viktigste er å skape godt, relevant innhold som fanger oppmerksomheten til de som ser posten. Du må tenke gjennom hva du vil oppnå med hver post. Vi kan hjelpe deg med oppretting av Facebooksider, instagramprofil og Twitter og også drifte disse dersom det skulle være ønskelig. Vi kan også veilede, gi tips og tilby kurs til hvordan du kan nå ut til flere på sosiale medier.
Adwords og Google Remarketing
Med Google Adwords får du potensielle kunder inn på nettsiden din og gjennom Google Remarketing kan du firedoble salget i nettbutikken din.

Gjennom Adwords og Google Remarketing vil du treffe mer nøyaktig på potensielle kjøpere, men det krever også kunnskap og erfaring å bruke disse riktig. Hensikten er å nå de som allerede har vist en viss interesse i det du tilbyr og som har vært innom nettsiden din. Dette gjør at du når en konkret kundegruppe. Vi har mange års erfaring med dette og hjelper deg gjerne.

Les mer om Google Adwords og Google Remarketing her

Blogg
Å ha en blogg hjelper deg å skape godt, relevant innhold som hjelper deg å bli synlig på nett og som kan hjelpe deg å skaffe mer trafikk til nettsiden og i sosiale medier. Det gjør det enklere å holde aktiviteten på sosiale medier oginne på nettsiden din. I tillegg gir det deg en unik mulighet til å være personlig og skape troverdighet. Her er det bare fantasien din som setter grenser.  Gjennom en blogg kan du gi tips, råd, ha kampanjer, kjøre konkurranser som leder videre inn til nettsiden din. Vi kan hjelpe deg både med oppstart og innhold. Ta kontakt for mer informasjon.

Blogg er også en fin måte å begynne med innholdsmarkedsføring som også er viktig innenfor digital markedsføring.

Nyhetsbrev
Å sende ut nyhetsbrev er en fantastisk og unik måte å skaffe seg oppmerksomhet på. Du får ut gode nyheter og tilbud til folk som har sagt at de ønsker dette. Du leder folk inn på nettsiden din etter at de daglig sjekker e-posten sin. Men hvordan skal man skille seg ut i mengden og unngå å bli ansett som SPAM? Det er ikke alltid like lett å få gode åpningsstatestikk og klikk videre til nettsiden. Rådfør deg gjerne med oss når du skal starte med å sende ut nyhetsbrev.

Bilder
«Et bilde sier mer enn tusen ord» er et ordtak vi alle har hørt, og det stemmer! Et godt bilde kan gi deg mange klikk og mye oppmerksomhet. Fokus på gode bilder er viktig både når det kommer til nettside, sosiale medier og alt som har med digital markedsføring å gjøre. Derfor bør hvert bilde du bruker være av god kvalitet og ha en gjennomtenkt tanke bak seg. Vi kan gi deg og dine kollegaer foto- og photoshopkurs som gir deg det grunnleggende slik at du kan bruke bilder aktivt i din digitale markedsføring!

Video
Flere og flere bedrifter ser betydningen av å bruke videoer på nettsider og sosiale medier. Lurt! Det er en annerledes måte å nå ut på, i tillegg til at det er lettfordøyelig og kan være svært underholdene for dine potensielle kunder.

Merkevarebygging
Digital markedsføring kan ta tid, derfor gjelder det å ha tålmodighet. Mye handler om å være synlig slik at kunden kommer til å tenke på deg og dine tjenester når behovet melder seg. Internett er en fantastisk måte å komme seg inn i underbevisstheten til potensielle kunder og skape et godt varemerke. Og det beste av alt – Det trenger ikke å være dyrt!

Vi hjelper deg!
Synes du det er vanskelig å bli synlig? Ønsker du mer trafikk på nettsiden og flere kjøp og direkte henvendelser?  Ta kontakt med oss om digital markedsføring i dag. Å kunne kombinere alle de metodene og virkemidlene ovenfor og gjøre det riktig vil garantert gjør noe med trafikken til nettsiden din og synligheten din på nett.

Vi i Rank nr. 1 har fulgt utviklingen med digital markedsføring på flere plattformer i flere år og hjelper deg gjerne med å bli synlig på nett. Ved å starte riktig fra starten slipper du å bruke mye tid, penger og krefter på feilinvesteringer innenfor digital markedsføring.

Gjennom søkemotoroptimalisering, sosiale medier og effektiv digital markedsføring vil vi hjelpe deg å bli lett tilgjengelig for kjøpekraftige kunder. Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med Rank nr. 1 så hjelper vi deg. Kontakt oss på post(at)ranknr1.no så svarer vi deg uansett hva det måtte være!

Se neste side her: SEO byrå